Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
30 komentara

Ćiri ukrali mobitel: Neću imati mira dok ne pronađu lopova

Ćiri su ukrali mobitel. Iako su ga i prije pljačkali te odnosili vrednije stvari, to ga nije naljutilo kao gubitak važnih kontakata. Najnoviji iPhone nestao mu je za vrijeme gostovanja na HRT-u

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
30 komentara

Vrijeđa me ako je netko i pomislio da bi u mojem mobitelu našao kompromitirajuće fotografije. Pa ja sam gospodin, poštujem žene, kaže Ćiro Blažević (81).

Treneru su nedavno ukrali najnoviji iPhone. Tijekom utakmice Hrvatska - Turska gostovao je na HRT-u, a tehničari su ga zamolili da mobitel ostavi izvan studija jer bi ometao signal. Po završetku emisije mobitela nije bilo.

- Prvo sam ih sve skupa poslao u onu stvar, a zatim obavijestio i policiju jer mogu zloupotrijebiti moje kontakte - kaže Ćiro.
Mobitel su pronašli u jednom od televizijskih studija, ali bez SIM kartice. Ćiro ga je odmah odnio na policiju. Želi da pronađu lopova.

- Ostao sam bez brojeva meni važnih ljudi, uzeli su mi deset godina života. Boli me što se s HRT-a nisu ni ispričali - kaže Ćiro, kojeg su često pljačkali i odnijeli mu vrednije stvari od mobitela. Na vratima vikendice u Kraljevici je 2008. ostavio poruku lopovima da im je ključ ispod tepiha. Dosadilo mu je tražiti majstore da mu mijenjaju brave umjesto da se odmara. 

Naši partneri pišu
Message