Obavijesti

Show

Komentari 4

Ćiro Blažević će u 'Farmi' voditi novi nogometni klub

Ćiro Blažević će u 'Farmi' voditi novi nogometni klub
6

Dok traju medijska nagađanja gdje će popularni Ćiro nastaviti trenersku karijeru, gledatelji Nove TV uskoro će ga vidjeti na čelu NK-a Farma

VIDEO

Farmeri su počeli pričati o skorašnjem Europskom prvenstvu ne sluteći da je ovaj vikend i pred njima važna utakmica. Znaju da moraju pripremiti navijačke rekvizite i zagrijati se za travnjak, na kojem će zaigrati s dva moslavačka kluba, no ne znaju da će im Ćiro Blažević biti izbornik. I dok traju medijska nagađanja gdje će popularni Ćiro nastaviti trenersku karijeru, gledatelji Nove TV vidjet će ga početkom sljedećeg tjedna na čelu NK-a Farma. Alen je u razgovoru o nogometu ispričao zgodu kad mu se na stadionu, misleći da pije bezalkoholno pivo, malo "zavrtjelo". Ivana je nastavila u revijalnom tonu smatrajući da joj je show podigao popularnost te da je sad sigurno slavnija od hrvatske nogometne reprezentacije. Farmeri su pričali o svom mogućem odlasku na Euro.
- Mi smo najveće face u zemlji. Ako idemo na Euro, stavit će nas na večeru s reprezentativcima - rekla je Ivana.

FARMERI I DALJE LJUTITI NA NENU
Buntovni Neno se na obiteljskom sastanku odlučio "pomiriti" s farmerima, a Rafo je bio pun pohvala za njega. No to nije popravilo dojam koji su farmeri stvorili o njemu jer im i dalje smeta Nenino marljivo učenje.
- Ako meditira, je li sa sobom ponio i praktikum - zlobno je komentirala Ivana. Jelena je opet imala svoju teoriju o ovotjednom slugi Neni:
- Tako bih voljela da dobije muškog u dvoboju, pa da mu to znanje ne znači ništa. Ako pobijedi ovaj put, sljedeći sigurno neće - rekla je. Jelena je uvjerena da Neno nema nikakve šanse za osvajanje glavne nagrade.

RAFO I ALEN POSTALI PRAVI KUHARI
Cijeli dan je padala kiša, tako da farmeri ponovno imaju izliku zašto se nisu uspjeli dovoljno "posvetiti" vrtu. Umjesto toga, zabavio ih je posjet gospodina Andreja, koji izrađuje drveni nakit. Tako su farmeri izradili različite narukvice i ogrlice koje će darovati svojim najmilijima. Još ne znaju da su na putu darovi koje su njihovi bližnji poslali za njih. Alen će primiti japanke, Rafo fotoalbum, Jelena lutku iz djetinjstva, a Neni i Ivani stižu romantični darovi od njihovih izabranika, Dvinin dar ne stiže od dečka, nego od prijateljice.
Rafo i Alen su se još jedanput prihvatili kuhanja. Svizac se pokazao kao pravi majstor jer je napravio krumpir s jajima, specijalitet koji su svi pohvalili samo da ne moraju kuhati za druge. Tandem prozvan "Lolek i Bolek" prionuo je poslu oko životinja te uspješno pomuzao Stefanine koze. Zbog lošeg vremena Rafo je htio malo "podići" atmosferu u kući. Pjevao je različite pjesme, a prava zabava je počela kad su Alen i Dvina nepoznatom slavljeniku zapjevali pjesmu "Sretan rođendan". Isto tako, Rafo je zapjevao Lisi, a Alen ga je usporedio s Ibricom Jusićem.

IVANA RAZMIŠLJA O SEKSU
Ivana smatra da je njezino ime od velikog značaja. S Dvinom se dogovorila kako će odjenuti majice sa svojim imenima te se prošetati po zagrebačkoj "špici".
- Ono, napiši si 'Ivana Marić' i prošeći se po centru grada - predložila je Dvina, a Ivana se složila. Kako se bliži kraj, Ivana i dalje razmišlja o seksu, ali ovaj put bez aluzija na Nenu. Dvina je zaključila da se na farmi o seksu zapravo ne razmišlja toliko ''zato što to nemaš s kime napraviti".
- Kada te ovdje nema tko napaliti - dodala je Ivana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje