Show

Komentari 60

Članica 'Uraganki' zaljubila se u mladog Talijana: 'Predivan je, odmah bi se udala za njega'

Članica 'Uraganki' zaljubila se u mladog Talijana: 'Predivan je, odmah bi se udala za njega'

Iza nas je 65. finale Eurosonga, pobjedu je odnio talijanski predstavnik, bend Måneskin na čelu s Damianom Davidom. On je svojim nastupom zadobio simpatije publike, a i članice grupe Hurricane, Sanje Vučić

Damiano David (22), zajedno s bendom Måneskin, predstavljao je Italiju na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu i pobijedio. Posebne simpatije prema njemu izrazila je jedna od članica grupe Hurricane, Sanja Vučić (27).

POGLEDAJTE VIDEO:

Ona je tijekom njegovog polufinalnog nastupa razdragano plesala i oduševljeno pjevala te je bez prestanka gledala u njega, prenosi Blic.

Na jednoj ranijoj konferenciji rekla je da joj se svidio nakon što je pogledala njegov nastup uživo.

- Totalno sam se zaljubila u njega, on je predivan muškarac. Ja sam slobodna, ali htjela bi se samo slikati s njime.. bolje da prestanem pričati o tome. Željela bi se udati za njega, ali on je od mene mlađi ipak šest godina - ispričala je pjevačica iznenadivši sve oko sebe.

Damiano je publiku oduševio svojim nastupom u štiklama i bez majice, što je dodatno podiglo atmosferu u užarenoj areni u Rotterdamu.

Nakon što su voditelji proglasili pobjednika, razdragana Sanja otišla je do Damiana kako bi mu osobno čestitala, na što se on oduševio i jednako čvrsto ju zagrlio.

POGLEDAJTE VIDEO: '24 PITANJA' S GRUPOM HURRICANE

Najčitaniji članci