Show

Komentari 13

Čolić se prisjetio incidenta iz Makarske: 'Ušla je u moju sobu, bio sam frapiran, od kud ona?'

Čolić se prisjetio incidenta iz Makarske: 'Ušla je u moju sobu, bio sam frapiran, od kud ona?'

Nedavno je njegova starija kći Una završila na naslovnicama srpskih medija koji su tvrdili da je uzela veliku svotu novca iz očevog kućnog sefa, a pjevač je sve opovrgnuo

Pjevač Zdravko Čolić (71) za InMagazin je ispričao kakav je otac svojim kćerima Uni i Lari, a prisjetio se jednog neobičnog događaja u svojoj glazbenoj karijeri koji se dogodio u Makarskoj.

POGLEDAJTE VIDEO:

Čolić kaže da ga supruga uvijek kritizira jer nije dovoljno prisutan u odgoju i da to prihvaća kao kritiku, ali da se svejedno brine. Također je otkrio da je puno blaži prema kćerima nego supruga.

Zdravko Čolić održao koncert na prepunoj Ljetnoj pozornici u Opatiji

- Pa vole me i slušaju, mogu reći. Mamu moraju, ali meni uvijek malo sa nekim podozrivim...uvijek je tu i neka lova možda da se malo pridodaje, uvijek je tu tata malo darežljiviji... - iskreno govori Čolić. 

Starija kći Una nedavno je završila na naslovnicama srpskih medija koji su tvrdili da je uzela veliku svotu novca iz očevog kućnog sefa, a pjevač je sve opovrgnuo.

- Teško je s medijima se boriti, mada ja nemam loša iskustva vezano za medije, nisam u nekom velikom problemu, tu i tamo bude malo zajedljivo tako da ne možeš tu ništa, ali kad su djeca u pitanju, onda možda i reagiraš malo i tako. Oni nisu krivi što se tata bavi javnim poslom pa su uvijek ''kćeri Zdravka Čolića...'' dok one još malo ne napreduju, dok ne odrastu. Tako da tu moraš reagirati, a ovo ostalo ja sam naviknuo, nema toga što mene može izbaciti iz ravnoteže - priznao je Čolić.

U 55 godina Čolićeve glazbene karijere bilo je trenutaka za pamćenje, a prisjetio se jednog incidenta u Makarskoj kada mu je obožavateljica preko terase ušla u sobu.

Zdravko Čolić održao koncert na prepunoj Ljetnoj pozornici u Opatiji

- Ja se uvijek sjećam Makarske, kad je popodne, upravo ovako kao sad pred koncert, žena koja je na osmom katu preskočila ogradu i ulazi u moju sobu u hotelu Dalmacija, i ti si frapiran, otkud ona, mogla je past dolje, poginut, tako da svašta je bilo, ali to mi je ostalo kao slika negdje predvečer, netko ulazi preko balkona. Ali svašta je bilo, duga je karijera pa je bila svakakvih događaja - priča Čolić. 

Koncert Zdravka Čolića u puskoj Areni

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON