Show

Komentari 19

Čolićeva kći uživa u poziranju: Voli brendirane torbice i izlaske

Čolićeva kći uživa u poziranju: Voli brendirane torbice i izlaske

Prije gimnazije na Košutnjaku atraktivna Una završila je u istom obrazovnom centru osnovnu školu, u koju trenutačno ide Zdravkova mlađa kćerka Lara.

Kći popularnog pjevača Zdravka Čolića (68), Una (18) na svom Instagram profilu ne krije koliko voli poziranje ispred kamera, garderobu, šminku i izlaske. 

Una svoje pratitelje svakodnevno 'časti' fotografijama na kojima pokazuje luksuzan život. Veliki je ljubitelj brendirane garderobe i putovanja, a do nedavno je pohađala najskuplju privatnu gimnaziju u Beogradu. 

Prije gimnazije na Košutnjaku završila je u istom obrazovnom centru osnovnu školu, u koju trenutačno ide Zdravkova mlađa kćerka Lara.

Nedavno je objavila i fotografiju na kojoj pozira u dugom, elegantnom kombinezonu koji ističe njezine atribute. U manje od 24 sata 'skupila' je više od 1.500 lajkova. 

- Još jedna od milijun istih faca. Bez osobnosti si - stoji u komentaru ispod fotografije. 

Prema navodima izvora za srpske medije, Zdravko Čolić je njezino srednjoškolsko obrazovanje platio oko 350 tisuća kuna.

- Nemam ništa protiv da nas fotografiraju kad smo obiteljski na aerodromu, ali da se mi namjestimo za fotografiranje, za to baš i nisam. Sve spontano dođe u životu. Moja starija kći, kad vidi da se fotografiraju njezine vršnjakinje i izlaze u novinama, kaže da njoj to nije važno. Ali danas, kada netko nešto lajka, e onda im je drago - ispričao je ranije Zdravko Čolić. Una se pojavila i u njegovu spotu za pjesmu 'Esma'. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci