Obavijesti

Show

Komentari 7

Čombe 'zajahao' valove: Surfao je u Kaliforniji i pao na glavu...

Čombe 'zajahao' valove: Surfao je u Kaliforniji i pao na glavu...
12

Osim sunčanja i plivanja bosanskohercegovački glumac je slobodno vrijeme proveo na kvalitetan način. Tako je Čombe kalifornijske valove odlučio iskoristiti i s daskom za surfanje upustio se u novu avanturu

Bosanskohercegovački glumac Miraj Grbić (43), poznat kao Čombe iz serije ‘Lud, zbunjen, normalan’, već nekoliko godina uspješno gradi američku karijeru. Dok je mnogima ljetovanje završilo, glumcu nije. Grbić ovih dana odmara na kalifornijskom ljetovalištu Malibuu.

Osim sunčanja i plivanja glumac je slobodno vrijeme proveo na kvalitetan način. Tako je Čombe kalifornijske valove odlučio iskoristiti i s daskom za surfanje upustio se u novu avanturu. Društvo mu je pravio prijatelj, koji ga je pokušavao naučiti kako održati ravnotežu na dasci. 

Pokretanje videa ...

- Moje prvo iskustvo surfanja - napisao je Grbić ispod videa i fotografije objavljene na svom Instagram profilu. Nakon toga dobio je brojne poruke pratitelja, a neki od njih su se zabrinuli je li glumac zbog valova izvukao živu glavu. 

Novu ljubimicu zove Megatron, po liku iz filma ‘Transformeri’
Novu ljubimicu zove Megatron, po liku iz filma ‘Transformeri’

- 'Bježi Čombe, spašavaj se', 'Samo hrabro', 'Vježbaj' - pisalo je samo u nekim od komentara. 

U Los Angeles Grbić se preselio 2013. sa suprugom, glumicom Marijom Omaljev (36). Miraj radi i kao profesor na dramskoj akademiji New York Film Academy. Od siječnja 2015. predaje filmsku glumu, a najdraži dio posla mu je praktični rad sa studentima.

- Glamur u Los Angelesu dio je života, ali s druge strane, da bi se to zadržalo, pa čak i proširilo, potrebno je puno rada na sebi, dosta snimanja, treninga i, općenito, potrebe da budeš najbolja verzija sebe, jer samo takvi opstaju u industriji u Los Angelesu - objasnio je glumac u intervju za Al Jazeera.

Grbić je prije devet godina s holivudskim kolegom Tomom Cruiseom (53) snimio akcijski hit 'Nemoguća misija 4' dok je 2017. dobio ulogu u sedmoj sezoni serije ‘Američka horor priča’. Utjelovljuje Poljaka Wojciecha Frykowskog.

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?