Show

Komentari 1

Cooper uživa u društvu kćerke, s bivšom Irinom se i dalje slaže

Cooper uživa u društvu kćerke, s bivšom Irinom se i dalje slaže

Nakon prekida veze, Irina i Bradley izvan suda postigli su dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad kćerkicom koju zajednički planiraju odgajati. Glumca su fotografi 'ulovili' u šetnji s kćerkicom koju je držao u naručju

Nakon što mu je Brad Pitt (56) javno zahvalio za pomoć u odvikavanju od alkohola koji je kumovao njegovu raspadu braka s Angelinom Jolie (44), holivudski glumac i redatelj Bradley Cooper (45) na ulicama New Yorka uočen je u šetnji s kćerkicom Leom De Seine (2).

Prošle je godine prekinuo četverogodišnju vezu s ruskom manekenkom Irinom Shayk (34), a svaki slobodan trenutak trudi se provoditi s dvogodišnjom kćerkicom s kojom je ovoga vikenda uživao na ulicama New Yorka.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon prekida veze, Irina i Bradley izvan suda postigli su dogovor o pravnoj i fizičkoj skrbi nad kćerkicom koju zajednički planiraju odgajati.

Dogovor bivših partnera postignut je u prijateljskom ozračju, pa bivši par navodno nemaju pisani ugovor o skrbništvu. Nakon odrađenog treninga u sportskom izdanju, fotografi su uočili su Bradleyja kako u naručju nosi kći. 

Glumac je povodom Noći vještica oduševio fanove izdanjem u kojem je prošetao s kćerkom Glumac se prerušio u staricu sa sijedom kosom, odjevenu u pulover i široku ružičastu suknju.

Nakon prekida s glumce Irinu su paparazzi 'ulovili' u zagrljaju drugog muškarca, međutim, ruskinja je uhvaćena i u prisnom društvu manekenke Stelle Maxwell (29), koja je poznata po burnoj vezi s glumicom Kristen Stewart (29).

 Zbog toga su počela šuškanja kako je Irina Bradleya možda zamijenila novom djevojkom. Zajedno su bile u izlasku u noćnom klubu u New Yorku, a manekenka nije previše pažnje obraćala na okupljene fotografe. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci