Obavijesti

Show

Komentari 37

Čovjek koji godinama pokušava dokazati da je sin Charlesa i Camille sad ima i bizaran dokaz

Čovjek koji godinama pokušava dokazati da je sin Charlesa i Camille sad ima i bizaran dokaz

Australac tvrdi da ima nove 'dokaze' o tome tko su njegovi biološki roditelji. Objavio je fotografiju koja prikazuje sličnost njegovog sina i Elizabete II zbog čega još više vjeruje da je kraljevske krvi

VIDEO

Simon Dorante-Day (55) desetljećima pokušava dokazati da je sin princa Charlesa i Camille Parker-Bowles, a sada je objavio sliku s kojom je u to uvjerio puno ljudi.

POGLEDAJTE VIDEO: Britansko-hrvatska veza

Pokretanje videa...

01:30

Inženjer koji živi u Queenslandu rođen je u Portsmouthu u travnju 1966. godine, a kasnije ga je usvojila lokalna obitelj koja je imala veze s kraljicom.

Tvrdi da mu je njegova usvojena baka, koja je radila u Palači, 'otvoreno' rekla da su njegovi pravi mama i tata nitko drugi nego princ od Walesa i vojvotkinja od Cornwalla.

Par bi u vrijeme njegovog rođenja bio u tinejdžerskim godinama, a njegovo rođenje se dogodilo godinama prije Charlesova braka s princezom Dianom, i desetljećima prije nego što su Charles i Camilla napokon dobili priliku i javno biti zajedno.

Nikad nisu odgovorili na niz objavljenih tvrdnji gospodina Dorante-Daya, ali on nije odustao od borbe - a sada je objavio novi 'dokaz'.

Jedan od njegovih pristaša izradio je usporednu sliku fotografije njegovog sina Liama ​​pored kraljice kad je bila u ranim 20-ima, a mnogi kažu da vide značajnu sličnost.

- Vidio sam koliko su slični Liam ​​i Elizabeta II na fotografiji koju ste danas podijelili i pomislio, vau! - napisao je jedan komentator ispod objavljene fotografije. 

- Previše je sličnosti između vas, vaše djece i njih da bi to bila puka slučajnost ili teorija zavjere - napisao je drugi komentator.

- I ja sam to mislio kad sam jučer vidio Liamovu fotografiju. Pratim vašu potragu već nekoliko godina Simon i divim se vašem integritetu ... Jednostavno znam da to što tvrdite je istina - napisao je još jedan.

Princ Charles ocu Philipu: 'Dragi oče, bio si jako voljen i cijenjen, a nedostaješ nam već sada'
Princ Charles ocu Philipu: 'Dragi oče, bio si jako voljen i cijenjen, a nedostaješ nam već sada'

Gospodin Dorante-Day rekao je da ga je fotografija 'oduševila', piše Daily Star.

- Elvie (njegova supruga) i ja osjećamo kao da u svojoj djeci vidimo mnoge članove kraljevske obitelji, ali ovaj dokaz je posebno naglasio sličnost - rekao je za 7 News.


Tvrdi da je još jedna nedavna kraljevska fotografija još više učvrstila njegovo uvjerenje da je kraljevske krvi.

Slike pokojnog princa Philipa kao mlađeg muškarca puno su se dijelile nakon njegove smrti, a gospodin Dorante-Day kaže da su ga stranci 'zaustavljali na ulici kako bi rekli koliko mu sličim'.

Australca je dvostruko rastužila vojvodina smrt 9. travnja jer je to bila 'izgubljena prilika' da sazna više o svom rodoslovlju, rekao je.

- Izuzetno bih cijenio priliku da razgovaram s Philipom, ali kao što je istaknula Elvianna - njegov će DNK i dalje živjeti u djeci i meni - objasnio je.

Gospodin Dorante-Day tvrdi da je Camilla nestala iz svog društvenog kruga najmanje devet mjeseci prije njegova rođenja, dok je Charles bio u Australiji.

Vjeruje da se brinula za njega do 8. mjeseca, koristeći kraljevsku zaštitu kako bi bebu držala u tajnosti dok ga nije usvojila kći jednog od kraljičinih bivših djelatnika kućanstva.

Inzistira da se sjeća da je kao dijete nekoliko puta provodio vrijeme sa ženom za koju je vjerovao da je Camilla, dok su njegovi usvojitelji čekali vani.

Jedan od dokaza koji bi se činili da mu idu u prilog je tvrdnja povjesničara da bolnica koja je upisana u rodni list Dorante-Daya nije porodila niti jednu bebu tijekom 1960-ih.

Camilla i Charles ne mogu više: 'Pukli' su zbog silnih hejtera...
Camilla i Charles ne mogu više: 'Pukli' su zbog silnih hejtera...

Obećao si je da nikad neće odustati od borbe za istinu i tvrdi da ima neke 'uzbudljive nove pravne puteve' kojima će probati doći do istine. 

- Na kraju, ja sam samo čovjek koji traži svoje biološke roditelje - i svaki put vodi me do Charlesa i Camille - rekao je.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka
NIJE MU SJELO...

Komentar Enisa Bešlagića je naljutio Jacquesa: Suptilno mu je uzvratio putem Facebooka

Mladi pjevač ToMa u emisiji se maskrao u pjevača, a Enisova reakcija nije se svidjela Jacquesu...