Obavijesti

Show

Komentari 3

Cox: 'Nisam mogla zatrudnjeti, išla sam na umjetnu oplodnju'

Cox: 'Nisam mogla zatrudnjeti, išla sam na umjetnu oplodnju'
7

Courteney je u privatnom životu imala proleme zbog kojih je proživjela teške trenutke. Kako kaže, najteže joj je bilo ostati nasmijana na setu u to vrijeme kad je imala spontani pobačaj, a Rachel je taman rodila

Glumica Courteney Cox (55), koja je u seriji 'Prijatelji' utjelovila Monicu, na setu je uvijek imala osmijeh na licu, iako je u privatnom životu bila vrlo nesretna.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Courteney i njezin zaručnik David Arquette (48) imali su poteškoća oko začeća. U svojoj obitelji je bila jedina s tim problemom. 

- U mojoj obitelji svi imaju djecu i nitko nije imao takav problem pa sam mislila da ga neću imati ni ja, ali nakon što bi ostala trudna, bilo je teško zadržati trudnoću - rekla je i priznala kako je jednom u seriji imala spontani pobačaj, a Rachel je rodila curicu.

- Kako je bilo teško i užasno biti smiješan u to vrijeme - dodala je.

Pixsell

Glumica je objasnila da je njezino tijelo stvaralo antitijela koja su napadala plod, a nakon što je 2004. otišla na umjetnu oplodnju rodila je kćer Coco. Nekoliko godina kasnije otkrila je da joj je dijagnosticirana mutacija gena MTHFR koji povećava stvaranje krvnih ugrušaka pa žene koje su pozitivne na mutirani gen mogu imati veći rizik od pobačaja.

PIXSELL

Courtney se prije nekoliko mjeseci požalila i na svoj izgled. Naime, nije joj se sviđalo kako je izgledala pa je ubrizgala filere u lice. Međutim, rezultati nisu bili onakvi kakve je htjela. Lice joj se u potpunosti promijenilo nakon brojnih estetskih operacija.

- Moraš prihvatiti starenje, a ja sam s tim imala velikih problema. Nisam to shvaćala dok jedan dan nisam stala i rekla 'Oh pa ne ličim na sebe' - priznala je Cox koja je željela održati svoj izgled mladolikim. Prije dvije godine počela je 'vraćati' svoj prijašnji izgled i uklonila je neke implante koji su joj počeli stvarati probleme. Priznala je i da je cijelog života smatrala da je najbitnija ljepota pa je zbog toga zapostavila zdravlje. 

PROCURILE TAJNE FOTKE: Ovo je dečko najpopularnije balkanske pjevačice?