Obavijesti

Show

Komentari 75

Crnogorac Slavko je diva te favorit ovogodišnjeg Eurosonga

Crnogorac Slavko je diva te favorit ovogodišnjeg Eurosonga
2

Volim sve što je neobično, a moji kostimi na sceni prenose poruku publici, kaže glumac i pjevač Slavko Kalezić koji je na nastupima nosio i štikle

VIDEO

Nisam uzbuđen, nego sam najsretniji čovjek na svijetu. Ostvario sam jedan od svojih najvećih snova, rekao nam je Slavko Kalezić (31).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

Crnogorski glumac i pjevač predstavlja svoju zemlju na ovogodišnjem Eurosongu. I dok Hrvatska još ne zna tko će od naših ići u Ukrajinu, Slavko je postao favorit na kladionicama.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Polaskan sam činjenicom da su svi europski i svjetski mediji koji se bave eurovizijskim fenomenom na najljepši mogući način prihvatili moj lik i djelo. To je neprocjenjivo uzvišen osjećaj i dirnut sam - kaže Slavko. Iza njega je deset godina prvenstveno glumačke karijere. Završio je osnovne, specijalističke i magistarske studije na Fakultetu dramskih umjetnosti u Cetinju te je stalni član ansambla Crnogorskog narodnog pozorišta.

- Svakako je glumačka profesija moja baza, ali kako sam usavršavao svoje vokalne i plesačke sposobnosti, odlučio sam da je multimedijalnost moje drugo ime. Umjetnost je toliko višeslojno polje i poruka se može na gledatelja prenijeti različitim performativnim sredstvima - rekao nam je Slavko.

Umjetnik je poznat po ekscentričnom modnom izričaju kojim voli probijati granice. Tako je, primjerice, na nastupu u “X Factoru Adria” prije dvije godine obukao štikle i zavodljivo plesao na stolu žirija.

- Volim sve što je neobično. Moj stil je osjećaj trenutka. Na sceni je kostim znak i prenosi određenu poruku. To je jako bitan segment u mom scenskom djelovanju - kaže Slavko. U privatnom životu također voli neobične kombinacije, ali ipak je to nešto ublaženije nego na sceni.

- Volim modu, ali nije mi od presudnog značaja. Bitna je, ali mi nije cilj, nego posljedica mog unutarnjeg stanja - kaže Slavko. U Ukrajini će pjevati na engleskom, pjesmu “Space” autora Momčila Zekovića.

O njoj ne želi ništa otkrivati, no najavljuje da će nastup biti “jako zanimljiv”. Vidi se to i iz promotivnih fotografija na kojima je u donjem rublju s velikim bijelim krilima te dugačkom pletenicom. Frizura je to koja podsjeća na pjevačicu Beyonce, a koja je

Slavku velika inspiracija te kaže da su kreativno, pa čak i duhovno povezani.

- Nekoliko se puta dogodilo da sam napravio nešto kreativno što je ona napravila nekoliko mjeseci kasnije. Bio sam na njenom koncertu u Beogradu 2013. i uhvatili smo se ruke i pogledi su nam se sreli. Energija koju mi je prenijela učinila je da, u tom trenu, osjetim poseban priljev snage u mom biću. Znao sam da ću napraviti velike umjetničke poduhvate - kaže Slavko, koji jedva čeka zasjati na eurovizijskoj pozornici.

dress by Marina Banovic hairstyle by Vukica Cabarkapa

Posted by Slavko Kalezić on 3. studenoga 2016
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 75
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'