Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
1 komentara

Cro-a-porter: Grubnićeve haljine idu na bečki bal

Marko Grubnić odgovara na kritike na račun njegova izleta u dizajnerske vode: “Ne znam zašto su svi uštogljeni, ja sam poput Madonne”

M. Delija
Foto: M. Delija
1 komentara

U haljini koju je večer prije nosila Nikolina Pišek, posljednje večeri NOKIA Cro-a-Portera pojavila se Antea Kodžoman. Haljina je dio kolekcije Marka Grubnića koji se okušao u dizajnerskim vodama, za što nije pokupio dobre ocjene modnih kritičara.
- Cilj mog dizajnerskog rada je bio napraviti show, napraviti kolekciju za crveni tepih. Kritike me ne diraju, ja nisam dizajner, ja sam stilist. Ne znam zašto su kritičari tako uštogljeno reagirali. Nitko nije Madonnu napao kad je dizajnirala za H&M - odgovara Grubnić. Da je njegova kolekcija naišla na potvrdu klijenata, svjedoči i to što su haljine koje su nosile Renata Sopek i Lana Pavić prodane već jutro nakon što su prikazane na reviji.
- Naručila ih je gospođa iz Beča za sebe i za svoju kćer. Trebaju im za bečki bal. Cijenu dogovaram s Lineom Exclusive, pošto sam kolekciju i radio za njih, a da je riječ o eksluzivnoj odjeći govori i to da se prodaju po cijeni od nekoliko tisuća kuna - kaže.
Još jednu potvrdu dobio je i od organizatora Cro-a-Portera Viktora Drage. Drago je izabrao najbolje dizajnerske haljine s ovosezonskih revija i zadnje večeri Cro-a-Portera nosile su ih Maja Šuput i Feminem. Maja Šuput nosila je upravo Grubnićevu kreaciju koju je večer prije nosila Antea Kodžoman.
- Jako sam ponosan i zahvalan Dragi na tom - kaže Grubnić.

Naši partneri pišu
Message