Obavijesti

Show

Komentari 36

Crveno bijeli užitak: Počela je vladavina senzualnih Mrazica

Crveno bijeli užitak: Počela je vladavina senzualnih Mrazica
1

Fotografije poznatih i manje poznatih dama u oskudnim kostimićima koje su varijacija na temu Djeda Mraza proteklih su godina postale sastavni dio blagdanske atmosfere

VIDEO

Stiglo je vrijeme ljubavi i mira, a brojne dame sigurno su nabavile seksi božićne 'opravice'. I dok jedne takve stvari čuvaju isključivo za 'kućnu' upotrebu, druge, a pogotovo one poznate, istima zavode na društvenim mrežama. Evo kako su to činile proteklih godina.

Manekenka Miranda Kerr (34) na Twitteru je prije nekoliko godina objavila fotografiju na kojoj nosi čipkasti crveni korzet s bijelim rubom, prigodan za blagdane kojima se jako veseli.

Kako bi uljepšala Božić svojim obožavateljima na Twitteru, Kelly Brook (38) se 2011. odjenula kao seksi Mrazica. Fotografirala se pored bora ukrašenog kuglicama, mašnama i lampicama u crvenoj haljinici s vrećom poklona na leđima. 

Američka pjevačica Katy Perry (33) pokazala je vitku liniju u kombinezonu s kratkim plaštom, a na glavu je stavila prepoznatljivu crveno-bijelu kapicu.

Manekenka Kendall Jenner (22) snimila je provokativni adventski kalendar u kojem je završila u krilu djeda Božićnjaka koji je tuče po guzi.

'Friško' zaljubljena pjevačica Maja Šuput (39)  je prava profesionalka i kada su seksi 'fotke' u pitanju, a ako je suditi prema njezinim božićnim uradcima, blagdansko vrijeme ju uvijek posebno inspirira.

Elizabeth Hurley (52) svojim je obožavateljima čestitala Božić vrućom fotografijom. Lijepa se glumica skinula u badić i pozirala ispred snježnih planina i čopora vukova.

Atraktivnoj pjevačici Riti Ori (27) dovoljna je samo prigodna kapica. I grudnjak.

Prekrasna Heidi Klum (44) je kao vino - što starija to atraktivnija, a za blagdane je posebno senzualna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 36
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...