Obavijesti

Show

Komentari 10

Cura dinamovca starim fotkama opovrgava silikone u stražnjici

Cura dinamovca starim fotkama opovrgava silikone u stražnjici
5

Objavila je više fotografija na kojima ima 17 i 18 godina. S obzirom na to da je na starim fotkama njezina pozadina također bujna, čini se kako je na dobrom putu da 'začepi gubicu' dušobrižnicama

Djevojka nogometaša Dinama Lirima Kastratija (22), Anđela Šimac (25), odlučila je odgovoriti hejterima koji već neko vrijeme komentiraju kako njezina bujna stražnjica nije djelo 'majke prirode', već da je dorađivana. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Atraktivna dama je na Instagramu objavila više fotografija na kojima ima 17 i 18 godina.

- Ovdje sam imala 18 godina. Fotografija je nastala 2015. - napisala je u opis objave na kojoj pozira u srebrnoj haljini.

S obzirom na to da je na starim fotkama njezina pozadina također bujna, čini se kako je Anđela na dobrom putu da 'začepi gubicu' dušobrižnicama.

Silikoni u guzi ili gym? Ovako je nekoć izgledala cura dinamovca
Silikoni u guzi ili gym? Ovako je nekoć izgledala cura dinamovca

Pratitelji, koji misle da je bila pod nožem, smatraju da u tome nema ništa loše, samo ne žele da ih mulja, već da otvoreno prizna kako je isprobala blagodati estetske kirurgije.

Nedavno je pozirala u tajicama koje su bile pripijene uz tijelo pa je stražnjica itekako dolazila do izražaja.

Upotpunila je izgled torbicom Chanel i cipelama marke Christian Louboutin. Unatoč skupocjenim komadima, od komentara o njezinoj guzi nije se moglo pobjeći.