Obavijesti

Show

Komentari 1

Cure opet pobijedile za dlaku, a Pažanin nezadovoljan jelima...

Cure opet pobijedile za dlaku, a Pažanin nezadovoljan jelima...
11

U utorak navečer kandidati su morali improvizirati te od prikupljenih namirnica pripremiti toplo predjelo i jelo. Dio kandidata bio je potpuno zbunjen zadatkom, a oni malo sretniji uspjeli su izvući najbolje

VIDEO

Na početku večeri voditelji Doris i Ribafish predstavili su natjecateljima zadatak - trka parova u kojoj je po jedan par iz svakog tima u roku od tri minute trebao uzeti što više namirnica za cijeli tim. Mentori Željka Klemenčić i Ivan Pažanin prije kupnje savjetovali su svoje timove na što bi trebali pripaziti, pa su za ženski tim u kupnju išle Marijana i Jole, a za muški Ivan i Ivan.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Ivan Pažanin: sardine na kremi od graha 02:22

- Nadam se da će proći ta početna zbunjoza i jedva čekam vidjeti što će skuhati i mogu li raditi pod tako velikim pritiskom - kazao je Pažanin, a Željka se složila kako je ovo jedan vrlo težak i neugodan zadatak te da improvizacija kandidatima nije jača strana.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Vidim tu hrpu namirnica i ne znam što bih prvo uzeo i kuhao. Do zadnjeg sam trena samo gledao što s čim ide - kazao je Bruno koji je bio u potpunom čudu što skuhati, baš kao i većina parova. Nakon što su se podijelile namirnice među timovima, krenula je priprema. Neki su hrabro stajali iza svojih ideja dok su drugi i nakon 45 minuta bili gotovo na početku.

- Mi i dalje ne znamo što pripremamo. Pokušavamo i sami shvatiti što kuhamo - kazali su Alen i Dino dok su Franka i Dina bile vrlo sigurne u svoja jela, no vremensko ograničenje od 75 minuta malo ih je uznemirilo.

- U početku smo mislile da je sve pod kontrolom, a onda smo shvatile da smo si zadale previše posla i sve je u kaosu - kazale su djevojke, no ipak su uspjele sve završiti i servirati na vrijeme. 

Žestoka borba: Kuhaju reperi, menadžeri i doktori biologije...
Žestoka borba: Kuhaju reperi, menadžeri i doktori biologije...

- Ovo je fantastično, jedan od boljih pijata koje sam probao - kazao je Pažanin na Frankine raviole koje su svi pohvalili, a Dinin Maroko na tanjuru također je naišao na odobrenje žirija. Tomislav i Tomislav oduševili su Tomislava Špičeka sočnom piletinom: 'Bolji batak nisam već dugo pojeo, svaka čast', a Željku je osvojila ukusna tjestenina Štefice i Katice: 'Vi radite tijesta kao stroj'. 

Nakon niza dobrih i solidnih tanjura, stigla su žiriju manje privlačna jela.

- To je toliko blijedo, anemično, tome treba života, krvi, energije… Oni su se danas skroz pogubili - komentirao je Pažanin nakon što je kušao piletinu na bijelo koju su pripremili Alen i Dino. Jelo za pamćenje nisu napravile ni Karmen i Marina koje su prekuhale bulgur i za glavno jelo “sklepale” razne namirnice, kao ni Jole i Marijana koje su poslužile tunu s batatom.

- Komponente su pojedinačno dobre, ali zajedno ne idu - kazala je Željka za neobičnu kombinaciju. Na kraju večeri, kada su se zbrojile sve ocjene, najbolje iz ženskog tima bile su Dina i Franka, a iz muškog Tomislav i Tomislav. U vodstvu su i dalje djevojke koje nakon dva dana imaju 176 bodova, što je 14 bodova više od dečki koji imaju 162 boda.

- Danas smo se provukle jer nemam dojam da smo bile puno bolje od muškog tima, ali nije bilo ni velikih
katastrofa - zaključila je Željka.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Pokretanje videa...

12:01
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje