Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
43 komentara

Cure zaratile: 'One pored Mije izgledaju kao da su mu mama'

Gabrijela i Maria napustile su show, a ostale djevojke išle su na grupni spoj u igraonicu. Samra i Monika imale su trač-partiju u sobi. Redom su komentirale djevojke koje su ispale, potom Barbaru, Anitu i Andreu

Foto: RTL
43 komentara

Ostala je jedna ruža i tri djevojke - Maja, Gabrijela i Maria. Iako je Gabrijela očekivala da će zbog spoja u Mijinu stanu biti sigurna na ceremoniji ruža, nije dobila toliko željeni cvijet!

- Čini se da je Mijo shvatio kako nisu jedno za drugo, a Maria nije dobila priliku da se pokaže u pravom svjetlu - komentirala je Emily.

POGLEDAJTE VIDEO:

Jutro nakon ceremonije ruža djevojke su provodile razgovarajući o Gabrijeli i Mariji te o redoslijedu davanja ruža.

- Ti si kao šećer na kraju, uvijek zadnja - govorila je Emily Maji, a dotaknule su se i Barbarine priče o poljupcu.

- Bacila je kost da se upecam ja ili još neka djevojka kojoj je stalo do Mije - rekla je Sarajka, a ni ostale djevojke ne vjeruju u tu priču.

Foto: RTL

U to su vrijeme Samra i Monika imale svoju trač-partiju u sobi. Redom su komentirale djevojke koje su ispale, potom Barbaru, a i Anita i Andrea došle su na red.

- One se osjećaju jako ugrožene zbog toga što su dosta starije i pored Mije izgledaju kao mama i sin - rekla je Samra, a s njom se složila i Monika.

- Prije bi mu pristajale Mihaela ili Barbara - sarkastično su komentirale.

Foto: RTL

Uskoro su dobile pismo, a na grupni spoj s Mijom idu sve djevojke! Povratak u djetinjstvo svima će dobro doći, a djevojke nisu mogle skriti oduševljenje što sve idu u igraonicu. Kad su došle ondje, čekalo ih je još jedno iznenađenje - majice s njihovim otisnutim fotografijama kad su bili djeca.

- Umrla sam od smijeha kad sam vidjela Mijinu fotku, naročito zato što mu je falio zubić, a sad ima tako lijepe zube. To je bilo preslatko - rekla je Anita.

Foto: RTL

U prvoj igri djevojke su se morale podijeliti u nekoliko grupa - ispod njih bilo je nestabilno tlo, krafnice su visjele u zraku, a djevojke su ih morale uhvatiti zubima držeći ruke iza leđa.

- Barbara je stala pokraj najniže krafne tako da je znala što radi - rekla je Emily.

Foto: RTL

Pobjednica prve grupe bila je Nikolina, a druge Julie za koju su cure komentirale da nije pravedno jer se poslužila rukama.

- Igrala sam prljavo - visoka sam, još sam to strpala u usta, otkinula s konca i progutala - rekla je Julie.

Dvije pobjednice, Anita i Mijo ušli su u završni krug i pobjednica je bila Anita, koja je za nagradu dobila spoj s Mijom. Kad su se Anita i Mijo udaljili, djevojke su ih odmah počele komentirati.

Foto: RTL

- Anita je dosta starija od njega, mislim da tu ne može biti ništa više od prijateljstva. Ja sam definitivno žena za Miju - rekla je Barbara, a Emily dodala: 'Zabavljale smo se dobro, ali smo ih ipak promatrali krajičkom oka'.

Foto: RTL

Anita i Mijo nisu se obazirali na ostale djevojke i vodili su ugodan razgovor o djetinjstvu. Došao je red za drugu igru, djevojke su morale svladati vulkan za penjanje.

- Baš su se borile - komentirao je Mijo dok je bodrio Maju, koja je imala malih problema.

Foto: RTL

Andrea se nije uspjela popeti, ali Mijo nije želio da se zbog toga osjeća loše pa je došao do nje i odlučio je odvesti na spoj.

- Cura je imala više sreće nego pameti - rekla je Nikolina, a Barbara dodala: 'Ta joj akcija neće pomoći. Mlađe su koke trenutno bolje i u vodstvu.'

Foto: RTL

A da ne bi sve ostalo na riječima, Barbara i Maja prešle su na djela i prekinule njihov spoj - gađajući ih lopticama! Andrei se to nije svidjelo, a potom je došao red na treći zadatak. Cilj je bio napuhati balon i onda se stisnuti uz Gospodina Savršenog kako bi što prije puknuo, što se svidjelo svima.

Foto: RTL

Poslije zadatka Mijo se poželio malo odvojiti s Mihaelom i odveo ju je na rolanje.

Foto: RTL

- Ima kvalitete koje tražim i želim je zadržati u kući. Sviđa mi se njezina skromnost, nenametljivost, a posebno to što ne ide na štetu drugima - rekao je Mijo i potom joj darovao ružu i velikog plišanog medvjeda!

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message