Obavijesti

Show

Komentari 61

Aleksandra se skinula u donje rublje, a Daisy ispala iz showa

Aleksandra se skinula u donje rublje, a Daisy ispala iz showa
15

Gospodin Savršeni isplanirao je još jedan spoj za Aleks te rezervirao cijelo kino samo za njih. No kada su stigli, film im je bio najmanje važan pa su se zajedno stisnuli u jedan stolac

VIDEO

U četvrtak navečer 'Gospodin Savršeni' proveo je dva vrlo intimna spoja nasamo te izmijenio vruće poljupce s manekenkom, a potom je došao red i na šestu ceremoniju ruža. Goran je poveo Aleksandru na njihov drugi spoj nasamo, a pravo je iznenađenje uslijedilo kada su stigli na odredište.

Pokretanje videa...

01:22

Naime, Jurenec je za manekenku pripremio fotografiranje u izazovnim pozama i seksi donjem rublju.„Potpuno je drugačije raditi s nekim tko ti se sviđa i s nekim kada vam je to posao, što se moglo vidjeti na meni jer se nisam mogla uozbiljiti i nisam se mogla koncentrirati na kameru. U njegovoj je blizini vruće i leptirići su bili prisutni pa sam u jednoj sekundi pokleknula, ali ostalo smo se ponašali profesionalno“, izjavila je Aleksandra koja je Goranu dala mali poljubac, a on je priznao kako mu je bilo vrlo teško ostati hladne glave pokraj takve djevojke.

Nakon zanimljivog snimanja Gospodin Savršeni isplanirao je još jedan spoj za Aleks te rezervirao cijelo kino samo za njih. No kada su stigli, film im je bio najmanje važan pa su se zajedno stisnuli u jedan stolac, a Goran se nije mogao suzdržati i poljubio je Aleks.

„Aleksandra i ja izgubili smo se u razgovoru i nismo ni primijetili da je film počeo jer smo ona i ja samo gledali jedno drugo. Ako to nije smisao romantičnog spoja, onda ne znam što je“, priznao je Jurenec, a lijepa Beograđanka bila je jako zadovoljna da je ona djevojka s kojom se nije mogao suzdržati pa se nada da će tako ostati i ubuduće.

Za to vrijeme, Hana je kovala plan za svoj spoj s Goranom i smetalo ju je što je već poljubio Aleksandru i što će se sigurno opet s njom ljubiti.„Iako je Goran super muškarac, iskreno, ono što radi, baš mi ne odgovara i morat će se malo više potruditi oko mene“, kazala je Hana koja je Jurenca sljedeći dan pozvala u Maksimir na croyogu i piknik u prirodi, gdje su imali priliku iskreno razgovarati o svom odnosu.„Htjela sam te pitati kako ti je kad smo nas dvoje zajedno?“ upitala je Hana na što je Goranrekao da mu je lijepo s njom, ali da još uvijek nije siguran tko je prava Hana.

Kako bi mu pokazala da joj je stalo do njega, atraktivna crnka odlučila je skinuti leće da bi Jurenec prvi put vidio boju njezinih očiju, što ga je u potpunosti očaralo.„Imam osjećaje prema tebi inače mislim da ne bi došlo do našeg poljupca“, kazao je Goran, a Hani su bile dovoljne njegove iskrene riječi i duboki pogled kako bi prošao na njezinu„popravnom ispitu“.

Kasnije je došao red na šestu ceremoniju ruža, kad je Gospodin Savršeni nasamo popričao snekoliko djevojaka i na kraju donio tešku odluku da Daisy napušta vilu.

„Stvarno mi je žao, nekako jednostavno nismo imali priliku i od srca ti želim sve najbolje i da nađeš svoju sreću u životu“, iskreno joj je kazao Goran, a Daisy je bilo drago što se vraća svom životu izvan showa, iako nije očekivala ispadanje.„Ne treba ti biti žao, proveli smo predivan dan zajedno koji ću zauvijek pamtiti i tebi želi svu sreću“, izjavila je i oprostila se s Goranom.

Show dalje nastavlja fantastična petorka - Hana, Aleksandra, Iva, Klara i Anezi, a koja će osvojiti srce Gospodina Savršenog, pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Njima ne trebate previše vjerovati: Ovi horoskopski znakovi su najviše dvolični i tračaju koga stignu!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 61
VIDEO

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton
ČEKAJU PALAČU

Uskoro kraj nagađanjima? BBC navodno u stanju pripravnosti zbog priopćenja Kate Middleton

Prije velikih najava, Buckinghamska palača je bila poznata po tome što je upozorenja izdavala samo određenim urednicima u medijima

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'
MORAO JE

Princ William je zaposlio mladu djevojku koja će mu pripremati odjeću: 'Sada nema izbora...'

Djevojka u dvadesetima radila je i za pokojnu kraljicu Elizabetu II. tijekom pandemije koronavirusa
VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom
ZAJEDNO U KUPOVINI

VIDEO Kate, jesi to ti? Princezu snimili u javnosti: Nasmijana je šetala sa suprugom Williamom

Kate Middleton pojavila se sa suprugom Williamom, a osmijeh nije skidala s lica. Nosila je sportsku modnu kombinaciju