Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
16 komentara

Cvitanović: Curu nemam, a Marija još živi sa mnom...

Nema razvoda. Igor tvrdi da je djevojku, koju je anonimni autor slikao s njim u zagrebačkom klubu Sokol, upoznao tamo te večeri te su samo pričali

Robert Anić
Foto: Robert Anić
16 komentara

Tu djevojku upoznao sam te večeri u Sokolu. Ne znam je od prije. Bila je gužva i razgovarali smo. Redari su mene i moje društvo zamolili da ih pustimo u svoj separe jer nije bilo mjesta. O njoj znam samo da je Slavonka. Pa zar ni sa kim više ne mogu pričati u javnosti - požalio nam se Igor Cvitanović nakon što se počelo nagađati kako je u vezi sa studenticom medicne. Uz to što je demantirao da ima mladu djevojku, Igor je još jednom ponovio da se njegova supruga nije odselila od njega te da to može provjeriti bilo tko tko dođe u njegov stan.

PRIČA O RAZVODU MARIJE I IGORA JE IZMIŠLJENA?
Tajanstvena brineta, s kojom je "u klinču" uslikan Igor Cvitanović (38), navodno je mlada, lijepa, uspješna i odlična studentica četvrte godine zagrebačkog Medicinskog fakulteta. Par se navodno najčešće zabavlja u klubu Sokol, gdje ih je netko i uspio snimiti. Mlada djevojka navodno je ludo zaljubljena u bivšeg nogometaša i supruga Marije Cvitanović (33). U klubu se nisu odvajali jedno od drugoga, a očevici tvrde da su se cijelu večer ljubili i grlili, piše u Storyju. Upravo je Igor Cvitanović oštro demantirao vijest o razvodu para, a medijima je kazao i kako još uvijek živi sa suprugom za koju se pisalo da se odselila. Tako je Marija prošlu srijedu, otkriva magazin Story, navodno po drugi put došla u njihov zajednički stan kako bi pokupila svoje stvari. Kada je stigla pred vrata stana, navodno je povikala Igoru da se nalazi u njezinu stanu, da će mu promijeniti bravu i neka se odseli k svojoj mladoj prijateljici. Cvitanović je nakon toga navodno "izgubio kompas". Navodno je izbacio Mariju na hodnik, a torbu joj je bacio niz stepenice tako da su joj se stvari razletjele na sve strane. Tada ga je ona navodno pljunula, a on joj je, opet navodno, zalupio vrata pred nosom. S licem navodno umrljanim suzama Marija je pokupila razbacane stvari. Pri odlasku, navodno mu je viknula: "Gade, ostat ćeš na cesti!". Svađu para, koji je u braku deset godina, vidjelo je cijelo susjedstvo.

Naši partneri pišu
Message