Obavijesti

Show

Komentari 18

D. Bogović: Pjesma govori o političarima, nije homofobna...

D. Bogović: Pjesma govori o političarima, nije homofobna...
5

Iako im neki nisu željeli snimiti spot ako ne promijene tekst pjesme 'Ne volim', Davorin Bogović otkriva da ona nema veze s homoseksualcima već s političarima

VIDEO

Neću hrvatske sapunice i njihove glumice, stvarno mi se gade ove šarene parade i sve što oni rade, dio je nove pjesme grupe Davorin&Bogovići.

Zbog aluzija na homoseksualce neki nisu željeli snimiti spot ako ne promijene tekst, nisu im se svidjele 'šarene parade'. Grupa je ipak uspjela snimiti spot bez mijenjanja teksta.

–  Ma to nema veze s homoseksualizmom. Nemam ništa protiv toga, te šarene parade odnose se na sve, općenito, a prije svega političare. Taj se stih tiče prije svega političara. Ali istina je i da ne volim bilo kakve parade. Čemu sve to – zapitao se Bogović.

Dodaje da političari uvijek nešto paradiraju dok na svojoj koži, nažalost, vidimo što rade.

Ne boje se reakcija raznih udruga, jer Bogović tvrdi da je pjevao prvu 'gay' pjesmu na ovim prostorima. Kaže da je još u Prljavom kazalištu pjevao za slobodnu mušku ljubav zbog čega nisu dobili nagradu sedam sekretara SKOJ-a.

–  Ma zato i je problem što neki kažu da je pjesma homofobna. Nije, jer problem je u političarima i u 'tome što oni rade'. A vidimo što nam rade, rastu cijene plina i benzina, sve je više nezaposlenih... A o popovima da i ne govorim – rekao je Bogović. Bend otkriva da su prve reakcije na pjesmu odlične.

- Ne mogu proći kvartom, a da me ljudi ne zaustave i kažu kako im je dobra pjesma i spot. Drago mi je zbog toga, a mogu najaviti da je druga i bolja od ove – zaključio je pjevač.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...