Obavijesti

Show

Komentari 21

'Da imam kredit u švicarcima, više ne bih snimala pjesme'

'Da imam kredit u švicarcima, više ne bih snimala pjesme'
3

Pjevačica je odgovarala na pitanja slušatelja. Vanna je tako priznala da bi voljela napraviti diskretnu tetovažu te da joj djeca zasad ne vide životni izbor u glazbi

VIDEO

Inspiracija mi se dogodila na brodu i to na lokaciji gdje smo pokušali uloviti jednu malu palamidu, rekla je Vanna o novoj pjesmi za koju je sama napravila glazbu i tekst. Prilikom Vanninog gostovanja na Narodnom radiju u emisiju se javio i producent pjesme Denyken.

Vanna je napravila dobru domaću zadaću, a onda je sve bilo lako - rekao je producent poznat po radu s Hladnim pivom, Vatrom i Zabranjenim pušenjem kojem je ovo bila prva suradnja s Vannom i jedna od rijetkih pop pjesama na kojoj je radio.

Popularna pjevačica odgovarala je i na pitanja slušatelja. Priznala je da bi voljela napraviti diskretnu tetovažu te da joj djeca zasad ne vide životni izbor u glazbi.

- Oni vole glazbu i voljela bih da samo tako ostane – da glazbu vole i da u njoj uživaju - izjavila je. Osvrnuvši se i na aktualnu temu kredita u švicarcima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Na svu sreću nemam kredit, ali da imam više nikad ne bih snimila ni jednu pjesmu, jer pjevala ne bih - rekla je pjevačica suosjećajući sa svim onim građanima koje muči taj problem.

Vanna je sudjelovala i u kvizu istine u kojem je odgovarala što je sve probala u životu. 

- Nisam nikad probala niti jedan ekstremni sport. Nisam niti okapala kukuruz, ali sam brala krumpir i to sam se najviše bavila kukcima. Što se dijeta tiče, stalno sam na dijeti, to mi je već postao lifestyle. Ni djeca, ni muž, ni psi, nitko se ne deblja, samo ja - rekla je Vanna koja čeka tri lijepa dana u nizu kako bi mogla snimiti spot za pjesmu 'Probaj'. 

Kad je čula da u Americi postoji band Vanna koji izvodi death metal glazbu okušala se i u tom glazbenom izričaju. Otpjevala je novu pjesmu i pritom dobro nasmijala slušatelje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden

Bahra uputila savjet Dragani Mirković:  'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'
PODRŽALA PJEVAČICU

Bahra uputila savjet Dragani Mirković: 'Nije baš zgodno što nema nešto ušteđenog novca'

Ja bih se isto razvela od Tonija na Draganinom mjestu, rekla je Bahra Zahirović iz emisije 'Ljubav je na selu'
VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'
SVLADALE JE EMOCIJE

VIDEO Evo kako je Dragana Mirković prokomentirala svoj razvod: 'Ovo mi je jako teško'

U trenutku kada je jedna od najvećih folk zvijezda Dragana Mirković (56) objavila da se rastaje nakon 24 godine braka sa suprugom Tonijem Bijelićem, sjedili smo s njom na kauču u njezinom dvorcu nadomak Beča. Poručila je da prolazi kroz jako teško razdoblje...