Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
80 komentara

Da se pohvali: Na Twitteru je objavio 'fotku' svojeg penisa

Reper Soulja Boy fotografirao se posve gol jer je htio pokazati kako je nabildan. Penis je, kaže, u kadru završio sasvim slučajno, htio je pokazati mišićavi torzo

Twitter
Foto: Twitter

Postupak je obično sljedeći: glumica ili pjevačica željna popularnosti fotografira se polugola, netko joj na nadasve neobjašnjiv način hakira mobitel i te fotografije objavi na internetu, njoj se srce slama od sramote i skandala.... jasno vam je. Ovog puta priča počinje i završava ipak malo drukčije. Reper Soulja Boy (22) oduševljen je svojim tijelom pa se odlučio fotografirati. Prvo je ovjekovječio svoj izbildani torzo pozirajući bez majice, samo u boksericama, s hlačama spuštenim do pola bedara. Kad je već skinuo majicu, hlače su same od sebe skliznule s njega, a onda je skinuo i gaće. Tu je nastao kaos jer si je, u želji da istakne koliko je isklesan, fotografirao i penis. Ne bi to bilo ništa strašno da fotografije nije odmah objavio na Twitteru. 

Prošlo je neko vrijeme prije nego je Soulja 'skužio' da se diči svojim 'ponosom' na društvenoj mreži. Kad je shvatio što je uradio, fotografiju je brže bolje maknuo s profila i ispričao se svima koji su je vidjeli. Kaže da nije namjerno objavio fotografiju svog penisa, da mu to nije ni palo na pamet. 

Možda vas zanima i ovo:
Message