Obavijesti

Show

Komentari 13

Dajana pamti otiske, a Karlo broji koliko tko izgovori slova

Dajana pamti otiske, a Karlo broji koliko tko izgovori slova
1

U večerašnjoj emisiji 'Superljudi' petero kandidata iz regije predstavit će svoje vještine žiriju u sastavu Branko Đurić Đuro, Zrinko Tutić, Anđelka Prpić i Vuk Aleksić

VIDEO

Marijana Radosavljević ima zadatak čitati s usana operne pjevačice te pogoditi koju ariju pjeva. Zadatak će joj dodatno otežati Đuro, koji će također otpjevati, to jest pokušati otpjevati jednu ariju. 

Noel Mrkonjić, 12-godišnjak iz Zagreba morat će zapamtiti 108 polja na kojima se nalaze baloni u ružičastoj i plavoj boji. Osim što će morati pogoditi koje je boje balon u polju koje odabere neki od članova žirija, Noel će morati zapamtiti i boje u vertikalnom te horizontalnom nizu. 

Dajana Vukčević ima sposobnost zapamtiti najsitnije detalje koji razlikuju osobe. Odnosno, Dajana pamti otiske prstiju. No može li zapamtiti otiske čak 200 ljudi, te njihova imena, prezimena i godine?

Andrej Mihajlović ima samo sedam godina, ali već zna zastave svih zemalja, njihove glavne gradove, kao i gdje se nalaze na karti. Anđelka će odabrati devet zastava, a Andrej će morati pogoditi o kojim se državama radi. Naravno, Anđelka će se uz Đurinu pomoć potruditi pronaći što kompliciranije zastave.

Karlo Novosel, pak, ima sposobnost zbrojiti koliko slova netko izgovori. Tako će mu žiri recitirati ulomke i stihove, a on će morati reći o kojem broju slova je riječ. Posebno će sretan biti Zrinko Tutić jer će se među recitiranim stihovima naći i stihovi jednog njegovog velikog hita. 

Tko će od ovih petero kandidata biti najuvjerljiviji u svojoj izvedbi i tako osvojiti prolaz u polufinale, gledajte večeras u 20 sati u 'Superljudima'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...