Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
0 komentara

Daljina je presudila: Zrinka Cvitešić prekinula s dragim

Michael Young htio je da se vjenčaju i žive kod njega u Americi. On tamo ima uspješnu tvrtku s jumbo plakatima. Zrinka nije mogla iz Hrvatske

M. Delija
Foto: M. Delija
0 komentara

Zaljubili su se 2006. godine na Korčuli i vezu na daljinu uspjeli su održati sve do ovoga ljeta, piše Gloria. Zrinka Cvitešić (29) često je odlazila Michaelu Youngu (44) u New York, a on je bio na gotovo svim njenim kazališnim i filmskim premijerama. Bio je svjedokom i njene pobjede u "Plesu sa zvijezdama". Kada mu je odlazila u posjet, usavršavala je engleski jezik, pohađala satove plesa i pjevanja, a čak joj je agent pronašao i nekoliko uloga. Ona je tamo imala jako puno slobodnog vremena jer je MIchael zauzet poslom pa je na jedno od tih putovanja čak povela i najboljeg prijatelja da joj pravi društvo. Ljeta su provodili u južnoj Francuskoj, Karibima, Tajlandu i Butanu. Kako su oboje shvatili da je među njima prevelika udaljenost, Michael je Zrinki predložio da se vjenčaju i nastave živjeti u Americi. On tamo ima uspješnu tvrtku za oglašavanje na jumbo plakatima, koju je osnovala njegova majka Neda Young, poduzetnica podrijetlom s Korčule. Glumici je odbijanje Michaela navodno bila jedna od najtežih odluka u životu. Navodno nije mogla, unatoč tome što je Michaela još uvijek voljela, napustiti Hrvatsku. Odlučili su ostati prijatelji.

EMIL JU JE PRIVUKAO FIZIČKIM IZGLEDOM
- Emil je duhovit i tolerantan, a priznajem da me privukao i njegov fizički izgled - kaže glumica Daria Lorenci (32) za novog dečka Emila Flatza (31). Iza sebe ima brak sa slovenskim redateljem Jernejem Lorencijem (34) i četverogodišnju vezu s kolegom Rakanom Rushaidatom (31). Nova ju je ljubav iznenadila jer je nakon propalih veza gotovo izgubila želju za život udvoje.

Naši partneri pišu
Message