Show

Komentari 123

Dame pripremile nove usne za 'lov' na Gospodina Savršenog

Nove usne, grudi: Ove dame su spremne za 'lov' na Savršenog

Kandidatkinje su se podvrgnule zahvatima da bi istakle atribute. Povećale su grudi, stavile filere u usnice, zagladile lice, tetovirale dijelove tijela...

Kreće druga sezona showa 'Gospodin Savršeni', a kandidatkinje su i više nego spremne. Prije početka emisije neke djevojke odlučile su se malo 'popraviti' pa su se podvrgle raznim zahvatima. Povećale su grudi, stavile filere u usnice, zagladile lice, tetovirale dijelove tijela, a neke su se odvažile i na piercinge kako bi dobile 'čubastični' izgled. 

Prva kandidatkinja koja će svojim šarmom pokušati osvojiti Savršenog je Monika Kelčec (30), koja radi u Sisku kao viša stručna suradnica za prostorno uređenje i graditeljstvo, a zbog Gospodina Savršenog je popravila usnice, odnosno stavila filere u njih kako bi izgledale veće.

Mihaela Muhvić je također jedna od kandidatkinja koja je tanke usnice zamijenila punijima. 23-godišnja Porečanka voli pobjeđivati strahove i pomicati vlastite granice.

Trenutačno radi u casinu u Poreču, no ondje se ne planira dugoročno zadržavati.

Ljepotica s najviše popravaka svakako je Tesa Šokota (27), koja je operirala usnice i grudi. Ova Riječanka radi kao barmenica i hostesa, a u show ju je prijavila prijateljica.

- Kod muškarca mi je bitno da je markantan, zabavan i pomalo lud - rekla je Tesa, inače velika ljubiteljica piercinga.

- Probušila sam usnu, jezik, pupak i još jedno mjesto koje vam neću otkriti - priznala je kandidatkinja nove sezone showa.

Zagrepčanka Silvia Pokrajac (19) također se prepustila u ruke kirurga i popravila usnice hijaluronom. Uvijek je u životu imala osobe koje su je podržavale, ali često se, priznaje, susretala s hejterima.

Sudeći po fotografijama na Instagram profilu, Silvia, osim hijalurona, voli i golišave fotografije, koje često objavljuje na društvenim mrežama.

Inače, uspješno je završila prvu godinu Pravnog fakulteta, a u slobodno vrijeme bavi se manekenstvom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci