Obavijesti

Show

Komentari 1

Damir Kedžo snimio spot na pontonu u medulinskom moru

Damir Kedžo snimio spot na pontonu  u medulinskom moru
3

Na ovogodišnjem Splitskom festivalu Damir Kedžo osvojio je drugu nagradu žirija za pjesmu 'Ronim na dah' koja je nastavak suradnje s Darkom Bakićem, autorom glazbe i stihova, te Nikšom Bratošem

VIDEO

Na ovogodišnjem Splitskom festivalu Damir Kedžo osvojio je drugu nagradu žirija za pjesmu 'Ronim na dah' koja je nastavak suradnje s Darkom Bakićem, autorom glazbe i stihova, te Nikšom Bratošem koji je zaslužan za produkciju i aranžman.

Nagrađena pjesma dobila je video spot za koji je zaslužna ekipa iz N.O. produkcije - Mladen Đaković, Mateo Ostojić i Luka Bešlić,  s kojima je Damir već surađivao na spotu za singl 'Korijen u pijesku'. 
-Snimali smo na otoku Levanu u Istri. Bilo je predivno. Pješčani otok prekriven trskom i s bistro plavim moram svuda oko nas. Zbilja nisam imao osjećaj da sam u Hrvatskoj već negdje daleko, daleko.  Noći smo dijelili sa skakavcima, a dane s kunićima kojih ima dosta na otoku', rekao je o snimanju Damir.


 -Kada sam razmišljao o spotu za pjesmu, prva stvar koju sam vidio u glavi bio je ogroman ponton nasred mora. Uspjeli smo ga jedva nekako naći, jer nisam htio bilo kakav. Tegljenje je trajalo 3 i pol sata od Medulina do lokacije. Na snimanju mi se pridružila Irena Čuturić, genijalna mlada riječka plesačica. Znamo se već dugo vremena i drago mi je da smo uspjeli poklopiti termine jer sam htio isključivo nju u spotu. Snimanje je bilo dosta neobično zbog činjenica da je ovo prvi spot u kojem nisam sam. Tako da je trebalo osmisliti dosta kadrova i složiti priču, a opet da sve bude suptilno i bez previše  glumatanja. Htjeli smo ispričati priču para odvojenog od cijelog svijeta, koji živi neku svoju stvarnost',  kaže Kedžo uoči premijere koju upravo možete pogledati:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće
PROMO

Najveća imena nove techno scene dolaze na Zrće

Nizozemski Verknipt na svoje premijerno izdanje Verknipt Croatia Holiday Festivala ovog ljeta dovodi zvijezde hard techno scene te najavljuje svoj najveći line-up dosad

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car
PROMO

Debitantski album grupe Donkey Hot zove se ''MAMA'' zato što je mama car

Tokom slušanja albuma jasno je o kakvom se bendu radi - pjesme su duhovite, upečatljive i neke od njih uvijek će vam izmamiti osmijeh na lice, ali daleko je to od površne duhovitosti, svirka je čvrsta i rifovi osvajaju.
Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare
PROMO

Vili Gobac i Donkey Hot u financijskoj krizi „Mama Care“ daj pare

'Mama care' nova je rock dizalica grupe Donkey Hot kojom ova fantastična petorka najavljuje svoj album prvijenac