Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
9 komentara

Daniel otvorio 'Pandorinu kutiju': Sluge su Ella i Kiki

Pjevač je iznenadio farmere priznanjem da voli znati tko mu je protivnik, a tko saveznik. Za nove sluge postavio je Ellu i Kristijana Rahimovskog

NovaTV
Foto: NovaTV
9 komentara

Daniel je na obiteljskom sastanku iznenadio farmere priznanjem da voli znati tko su mu protivnci, a tko saveznici.
- Ja sam čovjek koji voli znati tko je na mojoj strani i u tome ne vidim ništa loše, kako u životu vani tako i u životu ovdje - rekao je pjevač i dodao da je time vjerojatno otvorio Pandorinu kutiju. Na sastanku je otkrio da su Ella i Kristijan Rahimovski novi sluge. Nije obrazložio svoj izbor. Nakon obiteljskog sastanka pojedini farmeri počeli su se dogovarati i kalkulirati. Jelena, Žana, Nikol i Sabina dvoume se oko toga kome će dati šibicu u skorašnjem izboru duelista. Složile su se da je Ella fizički jača od svih njih, ali ne žele je nominirati jer bi tako oslabjele položaj žena na 'Farmi'.

NETKO MORA POMAGATI BRANKI DA JOJ NE ZAGORI KRUH
Novi gazda Daniel Popović opomenuo je sustanare zato što Branki nisu pomogli oko pripremanja hrane. Ostavili su je samu u kuhinji pa joj je zagorio kruh.
- Ubuduće kad Mutti bude pekla kruh, neka joj jedan od vas bude na ispomoći - rekao je farmerima gazda. U posjet im je došao mentor Joža. Donio im je nove radne zadatke. Za nadolazeći sajam farmeri će izrađivati pisanice i tkanine od lana i konoplje.

KIKE UŽIVAO U ELLINOJ MASAŽI
Kristijana Curovića je nakon napornog radnog dana Ella počastila masažom. Bivša gazdarica Farme kazala je da ne zna masirati bez ulja, a Kike je kazao da masaža bez ulja nije djelotvorna.

Naši partneri pišu
Message