Obavijesti

Show

Komentari 83

Daniela Trbović (49): Ne pada mi na pamet da se opet udam

Daniela Trbović (49): Ne pada mi na pamet da se opet udam
1

Voditeljica u 24sataExpressu govori o ljubavi, seksu i svojem statusu na HTV-u. Najsimpatičnije televizijsko lice otkriva kako se othrvala tzv. Facebook projektu

VIDEO

Voditeljica Danijela Trbović, kaže, uvjerena je da bi njen posao mogao raditi netko mlađi i ljepši od nje. Ipak, zahvaljujući utakmicama koje ima u nogama i nepopravljivom mladenačkom optimizmu koji zrači iz te 49-godišnjakinje, gledateljima je puno draža i uvjerljivija. Pa iako je uzela ljetnu pauzu od dva mjeseca ne moramo se brinuti, na jesen se vraća na televizijske ekrane, a s obzirom na to da joj do mirovine ostaje još barem 15 godina rada, uveseljavat će nas još dugo. Otkrila je kako se izvukla iz Facebook projekta, pričala je o ljubavi, djeci i seksu.

24Express: Na Facebook profilima vaših kolegica uoči početka EP-a u nogometu pojavili su se komentari kako je ponižavajuće za voditeljicu vašeg kalibra biti administratoricom HTV-ove Facebook stranice 'Euro na drugom' što vam je namijenila urednica zabavnog programa Elizabeth Homsi. Kako ste vi to shvatili?

- Ništa od toga, nasreću, nije se izrealiziralo, ali moram priznati tim saznanjem bila sam blago šokirana jer ne znam o čemu imam manje pojma - o Facebooku, jer ni privatno nemam svoj profil, ili o nogometu. Sve skupa kulminiralo je mojim čuđenjem, ali eto, pregovorima se po mene sve dobro završilo i razriješena sam tog zadatka. Recimo da smo našli zajednički jezik. Ne znam koji još eufemizam da nađem za tu situaciju koja me blago rečeno ostavila zatečenom.

24express: Među spomenutim komentarima na Facebooku bio je i onaj Elizabete Gojan u kojem piše: Svi koji vrijede, znaju i mogu, ugroza su neznalicama i poltronima. Tako je to svugdje, pa i kod nas. Čini li vam se da HTV-om doista vlada takva klima?

Pa definitvno je da zadnjih 20 godina svugdje vlada negativna selekcija, a s obzirom da se naša kuća ne može izdvojiti iz tog kontektsta, kako je svugdje tako je i kod nas. I ovim odgovorom samu sebe predlažem za diplomaciju!

24express: Što se na kraju dogodilo s tim projektom?

On postoji i radi ga netko tko je za to kompetentniji od mene kao što ja kompetentnija za vođenje '8. kata' i to ne zbog toga što taj show gleda moja mama i ne propušta niti jednu emisiju, nego prema referencama ozbiljnih ljudi.

24express: Koja je sudbina vašeg talk showa '8. kat'?

Idemo u treću sezonu što me jako veseli, ali istodobno i plaši jer znam kojim tempom se radi i koliko nas je malo na tom projektu i znam kako nam je bilo teško izdržati taj ritam bez obzira što je emisija poticajna. Ja sam gotovo svakodnevno na ekranu, to nije moj hologram, i kada bi se zbrojile minute koje sam ovako prekrasna i pripremljena provela u kadru, to bi već sigurno bio rekord HTV-a. Dok su se emitirale reprize, mi smo već sada snimili dvadesetak emisija nove sezone za jesen i startamo u rujnu. Tako da ova moja, pod navodnicima, ogromna ljetna pauza od dva mjeseca jako mi je važna da donekle pokušam smiriti svoj narušeni sustav.

24express: Prošli petak u rodnom Karlovcu proslavili ste lagano već 30 godina mature. Jeste li bili kraljica plesnog podija?

Našli smo se pred Karlovačkom gimnazijom i izgledalo je kao da je veliki odmor. Jedan kolega iz razreda rekao mi je: 'Kada sam dolazio, vidjevši ekipu, učinilo mi se da sudeći po nekima i ne izgledam tako loše. A onda sam shvatio da su to naši profesori'. Bilo je zgodno vidjeti ljude koje nisam srela dvadeset i više godina. Ali nisam se isplesala, više sam pričala jer zanimalo me tko što radi i koliko ima djece.

24express: Iako ističete da se već godinama odijevate poput ocvale tinejdžerke i štikle nosite samo na poslu pred kamerama, dakle za novac, jeste li si za maturu priuštili makar jedne louboutinke?

U Zari sam si kupila nedavno jedne fine štiklice pa razmišljam da im džonove obojim u crveno! Ma, ne pada mi napamet dati nekoliko tisuća kuna za cipele. A kako mi za odlazak na maturu nitko nije platio, štikle nisam niti odjenula. Bila sam dosljedna ocvaloj tinejdžerki u sebi i odjenula balerinke u kojima sam dobro stajala i ravnotežom i izgledom među svojom generacijom! Mojoj infantilnosti nema kraja.

>>> Cijeli intervjuu pročitajte u novom broju 24sataExpress!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 83
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane