Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
47 komentara

Danijel je 'spasio' Vedranu od Zorana i pozvao ju je k sebi

Prije nego što farmeri iz showa 'Ljubav je na selu' odluče koje će tri dame/momka pozvati na svoja imanja, voditeljica Marijana odlučila je svima prirediti iznenađenje te je organizirala sportske igre

Foto: RTL

Nakon što su kandidatkinje skakale u vrećama i povlačile uže, Marina je svoje kandidate odlučila testirati na osebujan način. 'Dobar je test dati muškarcu da se okuša u nekim stvarima pa poslije možeš vidjeti možeš li se osloniti na njega!', kazala je Marina te dečkima pokazala kako moraju nacijepati drva ne bi li stala u njezinu peć. 'Tko uspije zapaliti vatru – pobijedio je. Pobjednički tim dobit će poljubac, a da se gubitnički ne bi uvrijedio, dobit će bokal vode!', rekla im je Marina. 

'Mislim da smo dobili tupu sjekiru i tvrđa drva od ekipe koja je pobijedila!', bunio se Melis koji je na kraju dobio samo čašu vode.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell
 
Došlo je vrijeme da Marina dozna nešto više o svojim momcima. Nakon iskrenog razgovora sa Sašom, Marina je saznala da su njegova iščekivanja ispunjena. 'Sad sam tek vidio da si stvarna osoba. Rekao sam da te moram upoznati i vidjeti da si živa, prava osoba', kazao joj je Saša Zagorac, koji ima kćerku od 21 godinu. Također, priznao joj je da prvo želi prijateljstvo, a da je on svoj prvi san ostvario. 'Ja sam upoznao svoju princezu s ekrana i tako sam već ostvario svoj prvi san', otkrio je Saša Marini, što je nju raznježilo.
 
I Melis je Marini ispričao svoju priču u kojoj joj je otkrio da je ostao sam s tri sina budući da ga je žena napustila, a to je Marinu posebno iznenadilo i 'smekšalo'.
 
Vinko je dobio 'jezikovu juhu' od Marije jer ga uopće nije vidjela na tulumu. 'Bio sam umoran', rekao je Vinko. 'Uopće nisi ni prišao, ja stojim, a ti prođeš pokraj mene!', očitala mu je bukvicu Marija, na što je Vinko rekao da je on ipak vuk samotnjak. 'Ja imam dvije kuće i baš mi treba muška snaga', rekla mu je Marija, a Vinko joj je rekao da je htio raditi, radio bi kod sebe, a ne kod nje. 'Nikako se ne slažemo tko će kod koga ići, ali ako se dogovorimo, onda sam ja ta!', zaključila je Marija, kojoj se Vinko jako svidio.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell
 
Došao je trenutak kada su farmeri morali odlučiti koji od kandidata idu kući, a kojih troje s njima na farme. Zvonko je bio prvi i odlučio je da kod njega na imanje ide Nikolina Šalić, Ana Čalić i Danijela Pavliček.
 
Idući je bio Zoran, a on se odlučio za Evicu Ratajec, Mariju Pušić i Sanju Kralj. I pred mlađim Koprivnjakom bio je težak zadatak, a Danijel je priznao da se pri odabiru svojih djevojaka vodio srcem. Budući da je silno želio imati jednu Bosanku u svom timu, zamolio je Marijanu da pozove Vedranu, koja je ispala sa Zoranove farme.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Vedrana se složila s njegovom idejom, a Danijel je zbog svoje  želje morao pustiti dvije djevojke kući. Tako na farmu s njim, uz Vedranu Pavljašević idu Nikolina Kudelić i Rebecca Schauer.

Vinko je također odlučio tko ide s njim, a tko odlazi kući, a vodio se za svojim instinktom. Sa sobom je poveo tri plavuše: Davorku Drvodelić, Irenu Lalin i Mariju Vrdoljak.

Marini je bilo nelagodno izbaciti jednog svog kavalira, no ipak je donijela odluku. Saša Zagorac, Zoran Lovrić i Melis Glumpak su oni koji odlaze s Marinom na njezino imanje.

Ostale su još i djevojke od Andre, a on se odlučio da u Baćinska jezera idu  Ines Petrić, Ruža Pejić i Sonja Hrvoj.

Foto: RTL, Željko Lukunić/Pixsell

Kako će se kandidati snaći na imanjima svojih odabranika, ne propustite epogledati idući ponedjeljak, 18. rujna od 20 sati na RTL-u.
 

Naši partneri pišu
Message