Show

Komentari 19

Danijela Dvornik je pokazala uspomenu vjenčanja s Dinom: 31 godina od kad smo se 'uzeli'

Danijela Dvornik je pokazala uspomenu vjenčanja s Dinom: 31 godina od kad smo se 'uzeli'

Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zaje*avali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti, napisala je među ostalim

Supruga preminule legende Dina DvornikaDanijela Dvornik (53), oduševila je pratitelje na društvenim mrežama. Objavila je fotografiju pozivnice s njihova vjenčanja koje je bilo 12. kolovoza 1989. u Splitu.

- Jučer bi bilo 31 godina od dana kad smo se 'uzeli' i 33 godine od kada smo se ugledali. (uvik kasnim s objavom... Ali to sam ja.) -  napisala je u u opis objave.

Prije toga je s fanovima podijelila fotografiju kćeri Elle (29) te se prisjetila kako su je mnogi kritizirali nakon Dinove smrti. 

- Gledam ovu fotku I sjetim se 2008. godine kad nam je Dino umro. Stalno sam čitala kako nam je kćer ružna, glupa, kako je 'narkomanka ka i ćaća', zaustavljale su me žene po ulici sa riječima 'čuvajte kćer', a ja bi se začuđeno i ljutito odmicala. Neke su mi slale posvećene krunice ne bi li mi se kćer prosvijetlila iako mi, do vjere u imaginarna bića i krunice nismo nikad držali. Imali smo isključivo vjeru u sebe. Sjetila bi se Dinovih riječi 'Dani, ne brini se, ja znam da će ona biti ok', dok je bio živ ovlaš bi prešla preko toga, a onda nakon njegove smrti te su mi riječi odzvanjale u glavi, svaki put kad bi neko izrazio žaljenje jer Ella nije jedna od 'normalnih' - napisala je.

- Ali ja sam mater. Mater koja je sve udarce primala stoički iako sam se ponekad unutra raspadala od niskih udaraca zločestih ljudi. Možda nismo bili najsavršeniji roditelji na svijetu, takvi ne postoje, ali bili smo složni, zaje*avali smo se na vlastiti račun i bili iskreni, a najviše od svega prihvaćali smo sve naše nesavršenosti bez da je to utjecalo na ljubav. I zato je Ella to što danas je. Materino I ćaćino zlato, najsjajnije. Podrška mamama koje imaju 'ne normalnu djecu' - dodala je.

Najčitaniji članci