Show

Komentari 12

Danijela pratiteljima: 'Da ljubav ne odustaje, pokazali ste mi vi!'

Danijela pratiteljima: 'Da ljubav ne odustaje, pokazali ste mi vi!'

Otkako je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške. Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom, napisala je Danijela obožavateljima

Danijela Martinović (49) na Instagramu je objavila svoj spot, a pratiteljima na porukama podrške zahvalila onoliko puta koliko je spot pogledan na YouTubeu. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Da ljubav doista ne odustaje, pokazali sve mi upravo vi... od kad je pjesma izašla prije dva tjedna, neprestano mi dolaze vaše poruke podrške... Hvala svima što je slušate, gledate, pjevate gdje god da jeste pod kapom Nebeskom... Hvala vam 319 626 puta - napisala je Danijela uz emotikone srca uz objavu spota.  

Od objave je prošlo tri i pol sata. Vidjelo ju je 1611 Danijelinih pratitelja, mediji su se u međuvremenu raspisali o tome da se oglasila 'nakon prekida',  dok je na YouTubeu je broj pregleda skočio na 321 022.

Nakon toga Danijela se javila i pretplatnicima na svom kanalu. 

- Hvala vam što ovu pjesmu slušate, gledate, pjevate, volite.... hvala Vam što mi ljubav ljubavlju vraćate ... neka Vas ljubav prati gdje god da jeste, gdje god da budete... Vaša Danijela - napisala je i pozvala pretplatnike da pjesmu podijele s prijateljima. 

Obožavatelji su joj u komentarima pisali poruke podrške.

'Predivna pjesma kao i ti. I nikada nemoj gubiti vjeru u ljubav jer ljubav je čudo i čarolija i ljubav ne odustaje', 'Prava ljubav nikad ne odustaje' - pisali su.

Premda poneki obožavatelji iz Danijeline objave nastoje iščitati skrivene poruke vezane za navodni prekid s Petrom Grašom, ona se o tome još uvijek nije očitovala. 

Podsjetimo, ni Danijela ni Petar nisu osobno komentirali navodni prekid. Kratkom objavom oglasio se tek Grašin tim.

- Istina je da Danijela i Petar posljednjih mjeseci primarno žive na odvojenim adresama, kako zbog poslovnih projekata, tako i određenih osobnih razloga - rekla je Grašina voditeljica komunikacija, Martina Podgorski.

Najčitaniji članci