Show

Komentari 0

Danijela uoči koncerta povodom Dana žena: 'Hvala vama koji poštujete i čuvate svoje žene'

Danijela uoči koncerta povodom Dana žena: 'Hvala vama koji poštujete i čuvate svoje žene'

Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći. Hvala seko što sam te mogla zaštititi, napisala je pjevačica

Danijela Martinović (50) večeras će nastupiti u rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog, a nekoliko sati prije samog glazbenog spektakla oglasila se na Instagramu.  

POGLEDAJTE VIDEO:

Naime, povodom Međunarodnog Dana žena uputila je svojim pratiteljima, ali i obitelji i prijateljima, lijepe riječi kojima je raznježile mnoge.

- Hvala svim predivnim ženama koje su moja inspiracija, snaga, utjeha, zaštita, ruka, zagrljaj - započela je svoju objavu pjevačica prije nego što se posebno zahvalila majci.

- Mama, hvala ti za sve što sam od tebe naučila i onda dok nisi imala pojma da te promatram. Sada znam najsnažnije se uči živeći - napisala je Danijela.

 Zatim se zahvalila i sestri.

- Hvala seko što sam te mogla zaštititi... ja ću uvijek biti tvoj vjetar koji će ti pomoći da letiš - rekla je.

- Dodo, Ana, Dalia, Martina, Kristina, Jelena, Sandra, Mila, Nataša, Emina ,Majo ,Zorice, Sanjo, Anita, Doris ,Marija, Ivana, Adela, Rajka, Brigita, Gabrijela, Janjo....Vi ste sjajne kuglice na jelci moga života - nastavila je pjevačica.

Na kraju svoje objave Danijela se zahvalila i muškarcima uz poruku.

- Hvala i Vama dječaci, supružnici, očevi, braćo, prijatelji, djedovi, susjedi... Vi koji poštujete, čuvate i volite svoje žene - zaključila je.

Danijelini pratitelji bili su oduševljeni porukom, a u mnoštvu srca, njezine pratiteljice čestitale su jedne drugima Dan žena.

Najčitaniji članci