Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
40 komentara

Dara Bubamara: 'Nisam išla u školu, ali sam velika zvijezda'

Nakon što su ju fanovi napali da nije lijepo to što govori, Dara se pokušala obraniti te rekla da je to izjavila jer je bila isprovocirana. Potom se oglasila na društvenim mrežama...

Foto: Instagram
40 komentara

Turbo folk pjevačica Dara Bubamara (43) nedavno se nastala u središtu pozornosti kad je rekla da njezin sin kosta ne ide u 'seljačke' škole, već u privatnu, gdje su djeca uspješnih roditelja, političara i sportaša. 

- Nisu to glupa seljačka zavidna djeca, nego su pametna i znaju tko je Dara Bubamara. To su djeca koja kažu: 'Tvoja mama je vrh! - rekla je Dara i izazvala zgražanje javnosti. 

Foto: Instagram

Nakon što su ju fanovi napali da nije lijepo to što govori, Dara se pokušala obraniti te rekla da je to izjavila jer je bila isprovocirana. 

- Htjela sam nahvaliti školu u koju ide moj sin. Stvarno nisam mislila ništa loše, nisam htjela nikoga uvrijediti. Djeca mojih prijatelja idu u državne škole. Nikad ne omalovažavam nikoga - rekla je Dara za srpske medije. 

Foto: Instagram

Međutim, kako priče o Dari i njezinom postupku nisu prestajale, pjevačica se oglasila putem društvenih mreža. 

- Odje*ite, hajde. Nisam išla u školu, nisam ništa završila, ali sam zvijezda zato velika i baš mi se može - napisala je Dara na Instagramu, a potom obrisala objavu. Inače, Dara Bubarama je izvanredno završila Srednju prometnu školu jer nije mogla istovremeno pohađati nastavu i pjevati. 

Foto: Instagram

POGLEDAJTE VIDEO:

 

 

Naši partneri pišu
Message