Obavijesti

Show

Komentari 27

Dariju Srni i Mireli su na svadbi pjevali Jole i Halid

Dariju Srni i Mireli su na svadbi pjevali Jole i Halid
13

Terasa vile Agava, prema Mirelinoj je želji, bila ukrašena bijelim buketima. Još se nisu odlučili gdje će živjeti. Darijo gradi kuću u Metkoviću

VIDEO

Darijo Srna (28) i magistrica ekonomije Mirela Forić (27) vjenčali su se u nedjelju poslijepodne u Dubrovniku. Na svadbu su pozvali 50-ak gostiju. Najviše je bilo Darijeve rodbine iz rodnog Metkovića. Oko 18.30 sati svatovi su se iz luksuznoga dubrovačkoga hotela Excelsior uputili do obližnje vile Agave gdje su pred matičarem Mirela i Darijo razmijenili bračne zavjete. Mladenka je blistala u romantičnoj bijeloj vjenčanici bez rukava iz koje se nazirao trudnički trbuščić. Mladoženje je odjenuo elegenatno crno odijelo. Terasa koja je samoj obali mora bila je ukrašena raskošnim buketima bijelog cvijeća, a na ogradu su postavili i cvjetne zavjese. Srnin vjenčani kum je njegov dugogodišnji prijatelj i kolega Dario Zahora (28), a Mirelina kuma dobra prijateljica Lucija Tomić. Cijelo vrijeme padala je kiša.

SKRIVALI SE IZA BIJELIH KIŠOBRANA
Nakon obreda vjenčanja, svatovi su se iz vile pod bijelim kišobranima vratili u hotel gdje je organizirana svečana večera. Na svadbi je pjevao Joško Čagalj Jole, a posebni gosti bili su Neda Ukraden i Halid Bešlić, koji je omiljeni pjevač Darijeva oca Uzeira. Tijekom cijelog dana mladenci su obavljali posljednje pripreme. Kako doznajemo, mladenci su poštivali stari običaj da mladoženja mladu ne smije vidjeti u vjenčanici prije početka ceremonije. Mirela je poslijepodne provela u društvu prijateljica Jelena Perčin i Ive Balaban. Darijo je za to vrijeme uživao u hotelskom Piano baru sa kumom Dariom Zahorom.

UPOZNALI SE U 'LUDNICI'
Par je vezu započeo prije četiri i pol godine. Upoznali su se u narodnjačkom klubu Ludnica, gdje je Mirela došla nakon svadbe Branke Bebić i Hrvoja Krstulovića. Godinu dana kasnije prekinuli su zbog njegovih provoda u narodnjačkom klubu Fontana. Prije dvije godine su se pomirili.

PRVA BRAČNA NOĆ U PREDSJEDNIČKOM APARTMANU
Noćenje u predsjedničkom apartmanu stoji 28.000 kuna. Dario i Mirela navodno će u njemu provesti prvu bračnu noć. Opremljen je luksuznim namještajem modernog dizajna, a pod je prekriven egzotičnim drvenim parketom. S terase apartmana pruža se jedinstveni pogled na Dubrovnik.

SPAVANJE PLATIO VIŠE OD 100 TISUĆA KUNA
Mladenci su u Dubrovnik stigli u srijedu. Spavali su u vili Agava u kojoj su bili smješteni i holivudski glumci Mickey Rourke i Kevin Space. Goste su smjestili u luksuzne sobe hotela Excelsior. Noćenje u dvokrevetnoj sobi u tom hotelu stoji oko 4000 kuna, tako da će za smještaj uzvanika izdvojiti najmanje 100.000 kuna. Predsjednički apartman za prvu bračnu noć darovao im je hotel. Iako je u ponudi hotelskog restorana i vrhunska francuska kuhinja, za svadbenu večeru mladenci su odabrali tradicionalne specijalitete dubrovačke kuhnije. Goste su počastili domaćim pršutom i sirom, a na meniju je bila juha, pašticada s njokima, pečena janjetina te dubrovačka slastica rožata. Pila su se birana vina, a mladencima se za sreću u braku nazdravilo i vrhunskim pjenušcem. Poslije ponoći Darijo i Mirela razrezali su raskošnu voćnu tortu. Meni po osobi stoji oko 450 kuna što ih će mladenci ukupno platiti više od 22 tisuće kuna.

DARIJO NIJE BIO NERVOZAN
Darijo Srna nije bio nervozan nekoliko sati prije vjenčanja. Iščekujući vjenčanje, Srna je opušteno razgovarao s prijateljima u piano baru hotela Exscelsior. S osobljem je još dogovarao posljednje detalje vjenčanja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'
NE MOŽE SE SVE SREDITI

Nije sve tako savršeno: Jennifer Lopez fotkali na ulici, evo kako izgleda bez filtera i 'fotošopa'

Čini se kako je dosta smršavila u posljednje vrijeme jer joj trbuh i struk, koji su se isticali ispod kratke majice, nisu glatki ni zategnuti

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...
ZNA PRIVUĆI PAŽNJU

Tisuće eura za modne detalje: Pogledajte kakve je outfite Fani Kerum nosila na glasanjima...

Fani je velika ljubiteljica skupocjene odjeće i modnih dodataka. Svaki svoj stajling pomno bira, a nerijetko poseže za komadima koji ističu njezin stas
Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'
KANYEOVA DRAGA

Bianca Censori bosa prošetala Disneylandom: 'Ovo je najviše odjeće što je ikada nosila...'

Bianca i Kanye u braku su od kraja 2022., a od ljeta iz dana u dan šokira svojim golišavim modnim kombinacijama