Obavijesti

Show

Komentari 9

Dario za ispriku Petri iz vaze sa seta ukrao cvijeće: Udarao sam ispod pojasa, gadim se sam sebi

Dario za ispriku Petri iz vaze sa seta ukrao cvijeće: Udarao sam ispod pojasa, gadim se sam sebi
7

Nisam očekivala… Ne znam je li bio iskren, vjerujem da je. Imam osjećaj da nisam sigurna, priznala je Petra nakon isprike

VIDEO

Kandidati iz 'Braka na prvu' stigli su na novu ceremoniju u kojoj će se izjasniti ostaju li ili odlaze iz showa. Prije nego što su zajedno sjeli pred eksperte i rekli svoju odluku, djevojke su otišle kod Hedvige. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

brak na prvu 00:51

Osim što su se posvađali Petra i Dario, do sukoba je došlo i u stanu Manuele i Tihomira, kojima više ne cvjetaju ruže. Tihomiru nije jasno zašto je ljuta, a Manueli se ne da objašnjavati jer od sinoćnjeg razgovora s njim nema više o čemu razgovarati.

- Nema kompromisa ni tolerancije, onog što je meni stvarno bitno. Kod Tihomira ispada da je ono što on kaže ili ništa - priznala je Manuela, dodavši da je njihov odnos toliko narušen da su si sad samo poznanici.- Imam mane i moraš ih upoznati - rekao joj je Tihomir, no ona nije bila raspoložena za razgovor.

Petra je na druženju s curama pričala o svađi s Darijom, ali nije išla u detalje. 

 Saša je željela dati do znanja Petri da nije željela svojim komplimentima upućenim Dariju pokvariti njihove odnose.

- Potapšala sam ga po ramenu kao prijatelj i on je jučer nakon vaše svađe mene zvao da me pita može li spavati kod mene u hotelu… Rekla sam mu da to nije u redu. Ne znam kako je sklopio u glavi da bih ga ja uopće pustila u svoj osobni prostor - priznala je Saša.

I dečki su popričali prije ceremonije. Dario nije prespavao kod Petre pa je na ceremoniju otišao sam. Kad se ujutro probudio, shvatio je što je sve izrekao.

- Mislim da sam pretjerao… Sad je gotovo - iskreno se pokajao.

Dok je pisao odluku bilo mu je teško zbog jučerašnjih riječi i bilo bi mu puno lakše da imaju nekoliko dana prije odluku tako da sve u miru riješe. Petra je prije ceremonije napisala odluku stavljajući sebe na prvo mjesto jer, kako kaže, neke granice postoje.

Bojan i Saša danas nisu imali dvojbi što napisati jer su bili poprilično sigurni u svoje odluke. 

Dečki su djevojke čekali napeto i u tišini. Kad su došle djevojke, Dario je Petri poklonio cvijeće koje je ukrao iz vaze sa seta te se ustao i svima se ispričao za jučerašnje ružne riječi, a nakon te isprike uslijedila je isprika za Petru. 

- Stvarno oprosti, gadim se sam sebi, iskreno… Udarao sam ispod pojasa. Žao mi je i nadam se da ćeš mi moći oprostiti - priznao joj je Dario, a ostali su kandidati ostali zadivljeni njegovom gestom.

- Nisam očekivala… Ne znam je li bio iskren, vjerujem da je. Imam osjećaj da nisam sigurna - priznala je Petra, prihvatila ispriku i zagrlila ga.

Kao prvi par na razgovor kod eksperata došli su Lorena i Stefan.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 9
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane