Obavijesti

Show

Komentari 7

Darko Lazić o nesreći: 'Nikada se neću potpuno oporaviti...'

Darko Lazić  o nesreći: 'Nikada se neću potpuno oporaviti...'
9

Prije nesreće imao sam tri ili četiri nastupa zaredom. Otišao sam spavati oko 23 sata, a onda me prijatelj zvao da dođem na jednu proslavu. Nisam puno popio, prisjetio se Darko

VIDEO

Pjevač Darko Lazić (27), otvorio je dušu i u intervjuu za TV Prvu ispričao kako se osjećao nakon prometne nesreće, što mu najviše daje snage, ali i što mu nedostaje. 

- Jedan dan hodam bez štaka, a drugi dan ne mogu bez štaka ustati iz kreveta. Ujutro mi tijelo 'puca' od boli, a ustajanje je komplicirana procedura. Prvo ide lagano istezanje stopala i tetiva. Najviše me boli koljeno i kralježnica. Sve ovo teško mi pada jer sam navikao raditi i jedva čekam povratak na scenu - otkrio je Darko u intervjuu za 'TV Prva'. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Pokretanje videa...

01:24

S osmijehom na licu prisjetio se I najtežih trenutaka. Danas je, usprkos svemu, sretan što je živ i zdrav, a automobilska nesreća velika mu je životna lekcija.

- Prije nesreće imao sam tri ili četiri nastupa zaredom. Otišao sam spavati oko 23 sata, a onda me prijatelj zvao da dođem na jednu proslavu. Nisam puno popio. Možda dvije ili tri rakije, ali je umor bio jači - prisjetio se pjevač. Dodao je i kako mu najviše snage daju zaručnica Marina, ali i činjenica da će uskoro postati otac. I to po drugi put. 

Pjevač je 12 dana bio u komi, a nakon što se probudio mislio je da je imao noćnu moru. Počupao je sve priključke sa sebe, a liječnici su ga nakon toga morali vezati za krevet.

- Nakon dva dana došao sam sebi. Prva pomisao mi je bila: Živ sam, hvala Bogu. Naučilo me ovo da poštujem sebe. Liječnici su mi kako se nikada neću skroz oporaviti. Stopala se neće vratiti na staro - zaključio je Darko. 

 

SUĐENO IM JE DA BUDU SAMI: Ovi horoskopski znakovi uopće nemaju sreće u ljubavi

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'