Obavijesti

Show

Komentari 6

David Beckham i sinovi obojili kosu i oduševili obožavatelje

David Beckham i sinovi obojili kosu i oduševili obožavatelje
4

Proslavio je frizuru koju su mnogi nosili početkom 2000-ih - Beckhamicu, a tijekom karijere često je mijenjao frizure

Jedan od, i dalje, najpoželjniji muškaraca na svijetu, David Beckham (46) i njegovi sinovi, Cruz (16) i Romeo (18), odlučili su promijeniti frizure.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Naime, dečki su obojili kosu. David i Romeo obojili su kosu u plavo, a najmlađi sin Cruz se ipak odlučio na nešto drastičniju promjenu pa je njegova kosa sada ružičaste boje.

- Ponekad se dečki trebaju sjetiti tko je ovo prvi učinio devedesetih. No prema njihovim izrazima lica, nisu baš zadovoljni- stoji u opisu ispod fotografije koju je David objavio na društvenim mrežama.

Beckhamov sin i zaručnica kupili prvi dom za 66,5 milijuna kuna
Beckhamov sin i zaručnica kupili prvi dom za 66,5 milijuna kuna

Fotografa je skupila preko 1,6 milijuna lajkova, a brojne obožavateljice nisu skrivale oduševljenje novim izgledom ovog legendarnog nogometaša te su mu udijelile brojne komplimente.

- Imaju najzgodnijeg tatu ikada- napisala je jedna od obožavateljica, a i druge brojne pratiteljice složile su se s njom, ako je suditi po broju lajkova koje je obožavateljica skupila na ovom komentaru.

Ni sama Victoria Beckham (47) nije ostala imuna na ovu promjenu pa je mužu ispod fotografije udijelila kompliment.

 - Tata je to učinio prvi, a ovaj put izgleda još bolje - pohvalila ga je Victoria, a ako je suditi po komentarima i fotografijama ovaj par je i nakon 22. godine braka ludo zaljubljen.

Prisjetimo se, par osim sinova Romana i Cruza imaju i sina Brooklyna Romea i kći Harper.

POGLEDAJTE I NOVU EPIZODU EKSPERIMENTA: