Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

David Bowie nadao se da će moći snimiti još jedan album

Tony Visconti je izjavio da ga je Bowie nazvao tjedan dana prije smrti i priznao da želi objaviti još jedan album. Čak je snimio demo verzije pet novih pjesama

REUTERS/PIXSELL
Foto: REUTERS/PIXSELL
4 komentara

Bowiev je producent otkrio da je legendarni glazbenik želio snimiti još jedan album, nakon ‘Blackstara’, kojim bi se zapravo oprostio od publike. Tony Visconti je izjavio da ga je Bowie nazvao tjedan dana prije smrti i priznao da želi objaviti još jedan album. Čak je snimio demo verzije pet novih pjesama, ali je, iako svjestan da nema povratka, bio uvjeren da će poživjeti još nekoliko mjeseci.

Ovo je otkriće producenta Tonyja Viscontija među Bowievim obožavateljima podgrijalo nade da će i nakon njegove smrti biti objavljena još koja nova pjesma. U međuvremenu, belgijski su astronomi jednom nizu od sedam zvijezda dali upravo Bowievo ime, a u tijeku je i glasovanje da se njegov lik štampa na novu novčanicu od 20 funti. Album ‘Blackstar’ se, kako se moglo i očekivati, probio u vrhove većine relevatnih top lista u Britaniji i mnogim zemljama svijeta.

Naši partneri pišu
Message