Obavijesti

Show

Komentari 25

Davor ima novi imidž: Ošišao se jer su ga na ulici zaustavljali

Davor ima novi imidž: Ošišao se jer su ga na ulici zaustavljali
4

Davor Šreng promijenio je imidž jer ne želi biti poznat. Dosadilo mu je da ga stalno na ulici ispituju o showu. Vratio se radu u svojoj tvornici čarapa te supruzi i kćerima

VIDEO

Imam 19 novih prijatelja i lijepo iskustvo. Naučio sam još kuharskih tehnika, ali u kuhinji ne bih radio jer imam doma posla u svojoj tvornici čarapa, kaže Davor Šreng (44), koji je napustio show “Masterchef”. Zagrepčanina su kod kuće nakon tri mjeseca dočekale supruga Dubravka te kćeri Rebeka (17) i Tessa (13).

- Pratile su svaku emisiju, pa me sad mole da im napravim Lava kolač i marokansku tortu, koja je Šimin specijalitet - kaže obrtnik. Trentačno je zaokupljen prodajom i proizvodnjom čarapa, a tim poslom bavi se 16 godina.

- To vam je kao kuhanje. Uvijek ostanu krpice, pa onda to iskombinirate i napravite malo drukčiju čarapu - ističe Šreng. Davor se nedavno morao ošišati i više ne nosi naočale jer su mu dojadila zaustavljanja ljudi na ulici.

- Ispitivali su me o showu, kandidatima, a najviše mi je smetalo kad su me pitali ‘Jesi ti onaj iz Masterchefa?” - kaže Šreng.

Jela koja je spravljao u showu bila su mu malo komplicirana.

- Najdraže mi je bilo kad je šefica kuhinje Sonja Perić pohvalila mog hlapa sa škampima. Najneugodnije mi je bilo kad su Tomo i Mate moja jetrica nazvali metalnima - ističe Davor, koji želi pokrenuti kulinarski klub.    

Zvali su ga raspjevani kuhar jer je nosio gitaru

Davora je žiri često znao upozoriti kako nije potrebno da zbog vlastite nesigurnosti radi i po dva jela za jedan zadatak. Pokazao je veliki entuzijazam u kuhinji. Kolege su ga zvale raspjevani kuhar jer bi ih u “Izazovu šefa kuhinje” podupirao pjesmom i svirao im gitaru.    

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda
UŽIVALA SA SUPRUGOM

Sjećate li se Alexis iz 'Dinastije'? Evo kako glumica danas izgleda

Glumicu Joan Collins često hvale zbog vitke linije koju održava s 90 godina. Sve je to rezultat, rekla je svojedobno, ustrajnosti u redovitom vježbanju i pravilne prehrane