Show

Komentari 11

Dean Kotiga izgubio novčanik pa mu žena vratila na adresu: Odlučio ju je počastiti vinom

Dean Kotiga izgubio novčanik pa mu žena vratila na adresu: Odlučio ju je počastiti vinom

Žena mi je rekla da se nada da je stigla prije nego sam počeo zivkati za blokadu kartica jer se to njoj jednom dogodilo i bila drama par dana. Rekoh joj, iskreno, nisam ni skužio, ispričao je Dean i nahvalio nalaznicu

Lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga (33) izgubio je novčanik, ali to je shvatio tek kada su mu ga vratili na kućnu adresu. Cijelu situaciju opisao je na društvenim mrežama te je pohvalio nalaznicu i darovao joj je bocu vina.

POGLEDAJTE VIDEO: Dean Kotiga rješavao test iz osnovne škole

- Znači na portafon upravo pozvonila žena da mi je našla novčanik pa bi ga vratila. Ja, naviknut na prankove i za*ebavanja, prvo ne vjerujem pa potražim, bome ga nema. Uzmem bocu vina i spustim se, vidim fakat novčanik. Razgovor, zahvala, vino, jedva ga je uzela, kaže 'nemojte me zezati' - napisao je Dean. 

Žena mu se najprije javila na službenu stranicu na Facebooku, ali on nije vidio poruku pa je došla na adresu.

- Ne gledam to uopće jer dnevno stiže previše toga. Kaže muž htio nositi na policiju, ali ona zavirila na osobnu i donijela na adresu. Respect - kaže Dean.

Budući da nije vidio da mu nedostaje novčanik, lovac iz 'Potjere' nije ni kontaktirao banku kako bi blokirao kartice.

- Žena mi je rekla da se nada da je stigla prije nego sam počeo zivkati za blokadu kartica jer se to njoj jednom dogodilo i bila drama par dana. Rekoh joj, iskreno, nisam ni skužio. Ali doslovno, jedva je uzela to vino. Prepristojna žena, hvala joj puno - nahvalio je Dean poštenu nalaznicu njegova novčanika. 

POGLEDAJTE DEANA KOTIGU KAO VODITELJA U SERIJALU 'DESERTI OD OKA':

Najčitaniji članci