Show

Komentari 6

Demi Moore i srpska stilistica 10 godina su nerazdvojne, a šuška se i o njihovoj ljubavnoj vezi

Demi Moore i srpska stilistica 10 godina su nerazdvojne, a šuška se i o njihovoj ljubavnoj vezi

Kad su nasamo, onda su jako bliske i intimne, rekao je njihov prijatelj za američke medije koji tvrdi da Demi i beogradska stilistica već godinama zajedno odgajaju kćer

Demi Moore (59) nije imala lak život, pogotovo kada je riječ o ljubavi. Njezin biološki otac, pilot Charles Harmon ostavio je njezinu majku Virginiju dva mjeseca prije nego što se Demi rodila.

POGLEDAJTE VIDEO:

S 15 godina Demi je bila žrtva silovanja i o bolnom i teškom iskustvu progovorila je u svojim memoarima 'Inside Out'. Šokirala je javnost detaljima o svome životu i najtežim trenutcima koje je ikad proživjela.

Dok je bila u braku s glazbenikom Freddyjem Mooreom (71) počela uzimati kokain zbog kojeg je završila na rehabilitaciji. Nakon razvoda od Freddyja neko je vrijeme provela s Emiliom Estevezom (59), bratom Charlieja Sheena (56), a onda je upoznala Brucea Willisa (66) za kojeg se udala 1987. godine i s kojim je provela 13 godina u braku i rodila mu tri kćeri.

Demi je prošla kroz još jedan razvod o kojemu su tabloidi neprestano pisali, a to je onaj s Ashtonom Kutcherom (43) kojeg je kasnije optužila za mnoge užasne stvari. Demi je svoje probleme tada, više nego ikada, 'rješavala' alkoholom i lijekovima.

Urban Zen Stephan Weiss Apple Awards - New Year

Kao jedan od najvećih oslonaca u tom teškom razdoblju, Moore je navela beogradsku dizajnericu Mašu Mandžuku (46), za koju se u stranim medijima šuškalo da je u vezi s glumicom. One su se u fokusu javnosti našle prije tri godine kada su se pojavile informacije da je Demi posvojila Mašinu kćer i da je smatra svojim djetetom.

Ni jedna od njih nikad nije ni potvrdila ni negirala navode da su u vezi, no na društvenim mrežama često dijele zajedničke fotografije i izmjenjuju emotivne poruke. Internet je eksplodirao kad je nedavno Maša objavila Demine fotografije uz poruku.

- Sretan ti rođendan, prekrasni anđele! Zahvalna sam na devet godina, koliko si u mom životu - napisala je u opisu.

Mnogi su to shvatili kao konačnu potvrdu da su njih dvije u vezi već devet godina.

Masha je rođena u Srbiji, ali živi u New Yorku gdje je završila studij i započela uspješnu karijeru kao kostimografkinja. Radila je u showu 'Top model', ali i na brojim filmskim setovima poput Oscarom nagrađenog 'La La Landa'.

Također je suvlasnica modnog Brenda ‘Anda&Masha’, te je surađivala s brojnim slavnim ženama poput Rihanne (33), Anne Hathaway (39), Drew Barrymore (46) i Alicije Keyes (40).

Ima kći Rumi (5) koju je dobila iz veze sa srpskim umjetnikom Bogomirom Doringerom (38), no nije poznato kad su se i kako Demi i Masha upoznale. Prvi su puta zajedno viđene 2014. kad su posjetile umjetničku izložbu fotografa Briana Bowena Smitha u Los Angelesu.

Četiri godine kasnije, snimljene su kako se zabavljaju s Mashinom kćerkicom. Nakon toga su se rasplamsali tračevi o njihovoj vezi i zajedničkom odgajanju djevojčice.

- Kada su nasamo, Demi i Masha su vrlo intimne. Drže se za ruke, a Demi je kao druga majka Mashinoj kćeri - ispričao je jednom prilikom izvor za tabloid Radar.

POGLEDAJTE NOVI KEREKESH SHOW: AUDICIJA ZA BAKU MRAZ

Najčitaniji članci