Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

Depp opet puca, tužbe se nižu: 'Kolegu sa seta udarao u prsa'

J*** mi se tko si, nećeš mi govoriti što da radim, rekao je glumac na setu Greggu 'Rockyju' Brooksu nakon čega ga je dvaput udario u prsa. Kad je shvatio da se ovaj ni ne brani, počeo mu je vikati da je pičk***

Rome, Johnny Depp at the Eden Hotel
Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL
4 komentara

Dva su tjelohranitelja već tužila Johnnyja Deepa (55) jer su mu, kako kažu, morali 'glumili dadilje i brisati koku s nosa', a sada ga zbog udaraca i uvreda tuži menadžer Gregg 'Rocky' Brooks. Zvijezda 'Pirata s Kariba' u zadnje vrijeme puni naslovnice ispadima, a nakon što su se mediji raspisali kako je zbog droge i alkohola smršavio i izgleda bolesno, Deep je izgubio kontrolu na setu pa je udario menadžera i unio mu se u lice vičući: 'Dat ću ti 100 tisuća dolara ako me udariš šakom u facu!'.

Glastonbury Festival 2017 | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Ispad se dogodio dok je Gregg radio na dokumentarnom filmu 'Grad laži' za koji je istraživao smrti repera Biggie Smallsa i Tupaca Shakura. Neke su se scene snimale ispred hotela, za što je Gregg morao dobiti odobrenje od grada.

Glastonbury Festival 2017 ŽIVOT OVISNIKA Johnny Depp mjesečno troši 190 tisuća kuna samo na vino

Brooks je u više puta trebao zaustaviti snimanje i preseliti cijeli set u hotel, ali ga je Johnny svaki put tražio da produži snimanje vani na što je ovaj pristajao, sve dok mu gradske vlasti nisu naredile da snimanje premjesti u hotel. U strahu od Deppove reakcije Gregg je pozvao i dežurnog policajca sa seta da mu 'pomogne glumcu priopćiti vijest', na što je problematični Johnny potpuno poludio.

Rome, Johnny Depp at the Eden Hotel | Autor: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL Foto: Roma/Milestone Media/PIXSELL/IPA/PIXSELL

- Tko si j*** ti da mi govoriš što da radim? - odgovorio je Deep, a svjedoci kažu da je bio u alkoholiziranom stanju.

  Murder on the Orient Express - World Premiere 'SRETAN ROĐENDAN' Johnny Depp je pijan u klubu prijatelju plaćao da ga udara

Brooks je navodno pijanom i drogiranom Johnnyju pokušao objasniti da više ne smiju snimati ispred hotela, na što je ovaj nastavio divljati:

-  J*** mi se tko si, nećeš mi govoriti što da radim -  rekao je pa dvaput Brooksa udario u rebra.

Kad je shvatio da ga udarcima nije ni razljutio i da se ovaj ni ne brani, problematični glumac mu je počeo vikati da je pičk*** i da će mu dati 100 tisuća dolara ako ga udari u lice.

- Udari me, hajde, platit ću ti - vikao je Deep dok se nisu umiješali njegovi tjelohranitelji koji su ga udaljili od Brooksa.

Glastonbury Festival 2017 - Day 2 | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

Da Deep u Holivudu bez obzira na ispade još ima utjecaja pokazuje i to da je Gregg dobio otkaz tri dana nakon što je odbio potpisati da zbog ovog incidenta neće tužiti Deppa. Johnny je inače trenutno na sudu i s bivšim menadžerom i odvjetnicima za koje tvrdi da su ga pokrali, te s nekadašnjim tjelohraniteljima koji su početkom svibnja podnijeli tužbu protiv njega zbog maltretiranja.

DPA/Pixsell OŠTETILI GA Glumac Johnny Depp tužio odvjetnike za 224 mililjuna kn

- Tretirao nas je kao dadilje umjesto kao tjelohranitelje, bili smo potplaćeni i imali previše posla - rekli su Eugene Arreola (38) i Miguel Sanchez (38). Dodali su kako im glumac nije platio prekovremeni rad od travnja 2016. do siječnja 2018. te da im je uskraćivao hranu i vrijeme za odmor.

Glastonbury Festival 2017 | Autor: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL Foto: Matt Crossick/Press Association/PIXSELL

U tužbi protiv Deppa kažu i da su mu jednom, dok su ga čuvali tijekom izlaska u noćni klub, s lica čak brisali ostatke droge da nitko oko njega ne primijeti 'bijeli prah koji mu je ostao oko nosa'. Žale se i da su bili potplaćeni a da su radili sve, od čuvanja Deppa pa do trčanja za njegovom djecom.

"Magic Mike XXL' Premiere - Los Angeles JAVILA SE Amber Heard govorila protiv nasilja prvi put nakon razvoda

- Ne samo da smo pazili na njega i da ne potroši previše novca, kako je sam od nas tražio i tako mu glumili dadilju, već smo bili dadilje i njegovoj djeci što nam nikako nije u opisu posla - tvrde tjelohranitelji.

File photo of cast member Johnny Depp and his actress wife Amber Heard arrive for the premiere of the British film "Black Mass" in London | Autor: SUZANNE PLUNKETT Foto: SUZANNE PLUNKETT

Depp ima sina Johna Christophera Deppa III (16) i kćer Lily-Rose Depp (18) s bivšom djevojkom, francuskom glumicom i modelom Vanessom Paradis (45). 

Naši partneri pišu
Message