Show

Komentari 3

Depp ostaje bez poslova: 'Moj život neće biti definiran ovim...'

Depp ostaje bez poslova: 'Moj život neće biti definiran ovim...'

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa

Glumac JohnnY Depp (57) tužio je britanski tabloid The Sun za klevetu zbog njihovih napisa kako je 'nasilnik koji je pretukao ženu'. No, nakon što je u nekoliko navrata o njihovom odnosu i nasilju u braku pred sudom govorila glumica Amber Heard, prije nekoliko dana donesena je i presuda, a sud je presudio u korist britanskog tabloida. Johnny Depp izgubio je ovaj spor, prenosi BBC

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Glumac se sada svojoj publici obratio na društvenim mrežama, a izgleda kako je počeo i gubiti poslove zbog presudu britanskog suda. Depp se zahvalio svojim pratiteljima koji su mjesecima bili uz njega, a potom je otkrio kako je studio Warner Bros tražio od njega da podnese ostavku u ulozi Grindelwalda u nadolazećem nastavku filma 'Fantastic Beasts'. 

- Prvo se želim zahvaliti svima na podršci i odanosti. Brojne poruke su me dirnule i hvala vam što mi dajete ljubav. Htio sam vam reći i kako su me kontaktirali iz Warner Bros studia tražeći da podnesem 'ostavku'. Ispoštovao sam ih i prihvatio njihov zahtjev. Optužbe od strane britanskog suda neće utjecati na moju borbu da kažem istinu. Planiram dokazati da su optužbe lažne, a moj život i karijera neće biti definirane ovim trenutkom - napisao je Depp na svom Instagram profilu. 

Podsjetimo, Amber Heard je optužila glumca za nasilje, a Johnny Depp pak nju da samo želi izvući novac od njega lažima i podmetanjima. Kako se sudski spor bližio svome završetku, u javnost su izlazili sve jeziviji detalji, a evidentno je da su cijelu priču i prekid glumačkog para obilježili droga, alkohol i krvavi obračuni. Johnny je Amber optužio da se fotografirala s lažnim ozljedama i pokrenula 'lov na vještice' kako bi ga ocrnila. Ona je pak svjedočila kako je Depp ovisnik o alkoholu i drogama, koji je umišljao njezine afere, više je puta ozlijedio te joj na koncu prijetio smrću.

Heard se razvela od Johnnyja nakon godine dana braka i pet godina veze. Zatražila je rastavu u svibnju 2016. te odmah potom dobila privremenu sudsku zaštitu od Deppa. Kao razlog zahtjeva za razvod braka glumica je navela 'nepomirljive razlike'.

 

 

Najčitaniji članci