Obavijesti

Show

Komentari 19

Desetka za Vjeku i Davorku, Martina i Ante napustili show

Desetka za Vjeku i Davorku, Martina i Ante napustili  show
7

Najbolje ocjene večeri nisu otišle Robertu i Ivanu za krokodila, već Ružici i Barici za iznimno ukusan paprikaš od patke s palentom i čvarcima koji žiri nije mogao prestati jesti

VIDEO

Iako su najbolje ocjene pokupile sestrične iz Svetog Ivana Zeline, Davorka i Vjeko pobrinuli su se za senzacionalni trenutak večeri u showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'.

Dobitna kombinacija: Ante i Vjeko novi su kulinarski par
Dobitna kombinacija: Ante i Vjeko novi su kulinarski par

- Postoji nekoliko inačica sipe s bobom, ovisi od kraja do kraja. Ali, recimo, meni se baš ovakva jako sviđa. Vi o kuhanju jako puno znate, a ja neću da odete iz showa, a da niste dobili barem jednu – desetku - iznenadio je Mate Janković Davorku i Vjekoslava svojim komentarima i ocjenom, onom koju sin i majka iz Splita toliko dugo iščekuju.

- Kad sam počeo kuhati sipu, htio sam se kladiti sa svima da neće biti ispod osmice jer sam bio uvjeren da više ne mogu toliko kiksat u showu - priznao je Vjeko i u šali dodao kako se više ne treba toliko truditi u natjecanju.

Najbolje ocjene večeri nisu otišle Robertu i Ivanu za krokodila, već Ružici i Barici za iznimno ukusan paprikaš od patke s palentom i čvarcima koji žiri nije mogao prestati jesti.

'Ribicama' tri desetke, a Vjeki i Anti 'nogometna formacija'...
'Ribicama' tri desetke, a Vjeki i Anti 'nogometna formacija'...

- Nemam nikakve primjedbe. Meni je ovo jelo jako, jako ukusno. Molio bih Matu i Mateju da prestanu jesti, ipak je ovo degustacija, da mogu i ostali probati. Uredu, Mateja je malo pristojnija, ali Mate zato ne staje. Kao kombajn je, samo hop-hop - našalio se Tomislav Špiček kod dodjeljivanja komentara za Ružičino i Baričino jelo. Zeničanke su tri desetke jako iznenadile jer im se nisu nadale niti u najluđim snovima!

Martina i Ante napustili su show još na početku epizode. No, bez obzira što su bili bez jednog člana, tim 'Zlatno prase' ipak je na kušanje trebao donijeti četiri tanjura. Otto se pobrinuo za njegovu izradu, no nije dobio pohvale žirija već najlošije ocjene - tri dvojke.

- Strašno! Kad sam kušao njihov ragu od jaretine, osjećaj je isti onom kada sam kao dijete hodao bazenima Paške solane i prvi put pao na nos! Taj okus soli koji je ostao u ustima nakon pada je isti onaj kada sam kušao jelo… -  slikovito je opisao Mate Nikolinin i Ottov tanjur.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...
ČAROBNI DAN

Vlatka Pokos otkrila nam je da opet ljubi, a sad pokazala kako uživa u 'najdražem društvu'...

Bivša pjevačica i voditeljica u vezi je s Većeslavom Holjevcem, bivšim ragbijašom i unukom istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba
Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere',  Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...
MILJENICI PUBLIKE

Tužne sudbine reality lica: Vice umro nakon 'Večere', Saša iz 'Farme' nije dočekao sina...

Nakon snimanja 'Večere za 5' ribar Vice je preminuo, a njegova obitelj je htjela da se epizode ipak emitiraju. Tužna sudbina zatekla je i neke druge kandidate domaćih realityja