Show

Komentari 8

Desetogodišnji sin S. Irwina imat će svoju emisiju o prirodi

Desetogodišnji sin S. Irwina imat će svoju emisiju o prirodi

Robert će voditi show 'Wild But True' u kojem će istraživati na koji način znanost i tehnologija imitiraju prirodu. Emisija je namijenjena djeci. Prikazivat će se od 2015.

Sin preminulog Stevea Irwina krenuo je tatinim stopama i imat će svoju emisiju o prirodi. Robert Irwin (10) vodit će emisiju 'Wild But True' koja će se od početka iduće godine prikazivati na programu Discovery Kids. Dječak će u emisiji istraživati kako je priroda nadahnula nove tehnologije. Istu temu obradio je i Richard Hammond (44) u BBC-evom serijalu 'Čuda prirode', ali njegova ciljana publika bili su odrasli gledatelji, ipak iz Discoveryja su kazali kako nisu primijetili sličnost s Hammondovim showom. 

- To je stvarno zabavan show i govori o tome kako znanost imitira prirodu - rekao je Robert dok je predstavljao svoju emisiju sa zmijom oko vrata.

Ljubav prema životinjama i prirodi Robert je naslijedio od svojih roditelja. Njegov otac Steve poznat i kao 'Lovac na krokodile' bio je omiljen voditelj emisija o životinjama i prirodi. Umro je 2006. kada ga je ubola raža dok je snimao dokumentarac o podvodnom životu u luci Douglas.

Najčitaniji članci