Obavijesti

Show

Komentari 20

Još jedan komad: Scott Discik partijao s djevojkom u toplesu

Još jedan komad: Scott Discik partijao s djevojkom u toplesu
2

SCOTT SE VRAĆA KUĆI Nakon što je obišao klubove i jahte u Europi, bivši partner Kourtney Kardashian se vratio u Los Angeles i odveo kći Penelope i sina Reigna na ručak

VIDEO

Bivši partner Kourtney Kardashian (38) nedavno je reality zvijezdi priznao da je ovisnik o seksu. Kourtney je tada u njihovoj sobi na obiteljskom odmoru pronašla nepoznatu djevojku. Najstarija sestra Kardashian i Scott Disick (34) odmah nakon toga su prekinuli vezu.

Oboje su se zaputili u Cannes. Dok je Kourtney uživala na jahti s Kendall Jenner (21) i svojim novim dečkom Younesom Bendjimom (24), Disick je imao ludu avanturu.

 

Cruising

A post shared by Scott Disick (@letthelordbewithyou) on

S Bellom Thorne (19) mazio se na bazenu, a dan kasnije na istom je mjestu viđen u društvu stilistice Chloe Bartoli (26) s kojom je prije dvije godine prevario Kourtney.

 

Before I spilled all over my white shirt 🔫🙀😇

A post shared by BELLA (@bellathorne) on

Tih dana u njegovom naručju viđena je i blogerica Maggie Petrova. No 'ovisnik o seksu' tu nije stao, već je ubrzo ljubio misterioznu brinetu u restoranu te je izmjenjivao nježnosti sa Sofijom Richie (18).

 

Tonight 💕

A post shared by Sofia Richie (@sofiarichie) on

Na krstarenju su ga vidjeli kako se ljubi s nepoznatom plavušom, a navodno su i ostale djevojke na jahti pale na šarm neodoljivog Scotta. Njegova posljednja stanica bila je London u kojem je viđen na balkonu u društvu brinete u toplesu.

Divlji Scott se zasitio žena te se vratio kući u Los Angeles. Odlučio je provesti vrijeme s Penelope (4) i sinom Reignom (2) pa ih je odveo na ručak.

Obitelj Kardashian zabrinuta je za svog 'odbjeglog' člana, a i njegovi prijatelji kažu kako je Scott umoran od partijanja jer 'više nema 20 godina'.

- Mogao je ostati u Europi da je htio, ali rekao je da se ne osjeća dobro. U takvim situacijama, on se vraća kući kako bi ponovo došao u formu - rekao je izvor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...