Obavijesti

Show

Komentari 31

Diana je bila histerična: Plakala je, razbijala namještaj i vikala

Diana je bila histerična: Plakala je, razbijala namještaj i vikala
1

Charlesu se Diana odmah svidjela jer mu se činila 'prikladnom'. Nadao se da će iz njihovog prijateljstva jednog dana nastati ljubav. Ono što nije uočio bila je Dianina nezrelost

VIDEO

Biografija Camille Parker Bowles otkrila je nove detalje u 'ljubavnom trokutu' između Camille, princeze Diane i princa Charlesa.

Camilli se svidjela nježna Diana, a isprva je i Camilla bila simpatična Diani. Charlesova odabranica osvojila je njegove prijatelje, ali neki su ipak bili zabrinuti.

- Ona nije za njega - pričali su. Osim toga, složili su se kako Diana još ne zna u što se 'uvalila'.

- Prava sam sretnica, postat ću princeza - hvalila se.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Činila im se prikladnom

Kraljica je u početku bila jako zadovoljna Dianom koja je bila unuka njezine stare prijateljice Lady Fermoy. Elizabeta je kasnije požalila i napala svoju prijateljicu koja joj nije otkrila da je Diana psihički nestabilna i problematična.

PRINCE CHARLES AND LADY DIANA SPENCER ENGAGEMENT

Charlesu se Diana odmah svidjela jer mu se činila 'prikladnom'. Nadao se da će iz njihovog prijateljstva jednog dana nastati ljubav. Ono što nije uočio bila je Dianina nezrelost. Buduća princeza živjela je u svijetu fantazija - obožavala je ženske časopise i ljubavne romane, a vjerovala je da je istina sve što u njima piše.

Ubrzo nakon zaruka, Diana se preselila u kraljevsku rezidenciju gdje je živjela s kraljicom. Tamo ju je dočekalo pismo od Camille koja je htjela postati njezina prijateljica. Otišle su na ručak i družile se, a Diana joj se pohvalila prstenom.

Ona nikako nije mogla gledati na Camillu kao na prijateljicu. U njezinoj glavi bile su suparnice, a Camilla je s njom izlazila zbog toga jer je htjela procijeniti može li se njezina afera s Charlesom nastaviti.

Postala je paranoična

Postala je paranoična, a za nastalu situaciju bio je kriv samo Charles koji Diani nije priznao kako je ona njegova bivša djevojka već ju je predstavljao kao staru prijateljicu. Osim toga, nikad joj nije dao do znanja da za njega postoji samo Diana te da je ona njegova nova odabranica.

Princess Diana 1991

- Napravio je ogromnu pogrešku. Diana mu se jako sviđala, ali oni nisu bili jedno za drugo. Dok je ona čitala ljubavne romane, on je 'gutao' eseje i povijesne knjige - rekao je Charlesov prijatelj.

Kako se vjenčanje približavalo, Diana je postajala sve nesigurnija u sebe i Charlesa. Postala je histerična, često je plakala i mijenjala raspoloženja. Nagovarala je poznanike da 'špijuniraju' Camillu, a neke je čak pokušala okrenuti protiv nje. Mrzila je biti sama te je tada postala paranoična. Bila je ljubomorna na sve koji su se družili s Charlesom, uključujući i njegovu majku. Kada je pričao nasamo s kraljicom, Diana je bila uvjerena da razgovaraju o njoj.

Nitko nije posumnjao da su česte promjene raspoloženja naznaka za bulimiju od koje je patila. Mnogi smatraju da je 'okidač' za bolest bila slava i stres koji su je pratili nakon zaruka s Charlesom.

Charles nije mogao zaboraviti Camillu

Camilla je zbog Diane pokušavali izbjeći Charlesa. Kad bi je pozvali na druženje, ona bi odbila, a nije dolazila ni na svečanosti kojima je on prisustvovao.

Pixsell

Dva tjedna prije kraljevskog vjenčanja Diana je pronašla narukvicu koju je Charles namjeravao pokloniti Camilli. Na njoj su bili inicijali 'G' i 'F' kao 'Gladys' i 'Fred', a to su bili nadimci koje su dali jedno drugome.

Ona je poludjela i direktno pitala Charlesa što osjeća prema Camilli, ali on joj nije dao odgovor.

Ipak, stvari su otišle predaleko i Diana se morala udati za Charlesa. Iako je medeni mjesec trebao biti prilika kada će napokon uživati, situacija je bila potpuno drugačija. Tamo su shvatili da nemaju ništa zajedničkog.

Diana je pronašla dugme za manžetu za koje je smatrala da mu je poklonila Camilla i napala je Charlesa.

REUTERS

- Camilla ti je ovo darovala - upitala ga je.

- Da, i što sad? To je poklon od prijateljice - rekao je Charles.

Razbijala je pokućstvo

Jednom prilikom iz dnevnika mu je ispala Camillina fotografija. Njezini ispadi ljubomore bili su sve gori. Bila je bijesna pa je povraćala, a sve to zbog Charlesove bivše djevojke. Scene je priređivala i pred Charlesovim prijateljima. Plakala je i udarala najmeštaj čak šest sati. Diana je vikala iz sveg glasa i razbijala sve pred sobom.

Zbog bulimije odlazila je psihijatru, a on je ustanovio kako se slabašna Diana ne može nositi s pritiskom.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'