Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
4 komentara

DiCaprijeva bivša završila je na sudu zbog utaje šest mil. kuna

U cijeli slučaj 'upleteni' su i njezini roditelji koji su također optuženi za 'pranje novca'. Njezini odvjetnici najavili su tužbu Vrhovnom sudu a optužnica protiv roditelja još uvijek nije podignuta

Foto: Pixsell/Instagram
4 komentara

Izraelski supermodel Bar Refaeli (33) završila je na sudu zbog neplaćenog poreza na prihod tijekom 2009. i 2010. zbog čega će morat platit oko šest milijuna kuna. U tom periodu, Bar je bila u vezi s glumcem Leonardom DiCapriom (44). 

Foto: privatni album/promo

Rafaeli pojavila na sudu u blizini Tel Aviva, a porezna uprava priložila je dokumente o neplaćanju poraza. Bar je demantirala optužbe, a pred sudom je otkrila kako je tijekom tog perioda živjela s Leonardom. 

Foto: privatni album/promo

Bili smo u ozbiljnoj vezi i tada nisam bila stanovnik Izraela. Ne moram plaćati izraelski porez ako novac zarađujem u drugoj zemlji - rekla je Refaeli. 

Foto: privatni album/promo

U cijeli slučaj 'upleteni' su i njezini roditelji koji su također optuženi za 'pranje novca'. Njezini odvjetnici najavili su tužbu Vrhovnom sudu a optužnica protiv roditelja još uvijek nije podignuta.

Berlinale 2010 - Cinema for Peace | Autor: Z5327/DPA/PIXSELL Foto: Z5327/DPA/PIXSELL

Sudac je dodao i kako manekenka nikada nije dostavila realne dokaze da je prekinula sve veze sa svojom zemljom već je, kako kaže, Izrael i dalje bio centar njezinog života. 

Foto: privatni album/promo

Bar je tijekom dvoje godine imala obiteljske, financijske, ali i društvene veze u Izraelu bez obzira na njezinu vezu s Leonardom. Imala je samo privremeni dom u SAD-u - rekao je sudac. Dodao je i kako Leonardo nikada nije svjedočio na sudu ili otkrio kako gleda na njihov odnos. 

Foto: privatni album/promo

U optužnici stoji da je Rafaeli uzela više od 36 milijuna kuna u razdoblju od tri godine. Poreznoj upravi u Izraelu je govorila da živi u SAD-u, a upravi u SAD-u da stanuje u Izraelu. Manekenka je, kako prenose strani mediji, od zarađenog novca kupovala stanove u Izraelu. Osim toga, u optužni stoji da je primala i skupocjene poklone u zamjenu za reklamiranje firmi i organizacija. 

ZANIMAJU IH SAMO AVANTURE I ZABAVA: Ovi horoskopski znakovi se nikad neće vjenčati

Naši partneri pišu
Message