Obavijesti

Show

Komentari 28

Dikan iz Švicarske: Tko je Ciganović? Ma, on je peder

Dikan iz Švicarske: Tko je Ciganović? Ma, on je peder
7

Pala je prva žrtva Cigijeva “Ćušpajza”. Radeljaka je nazvao djedicom kojem žena služi kao oslonac umjesto štapa, a ovaj mu nije ostao nimalo dužan

VIDEO

U svom prvom prilogu “Ćušpajz” u RTL-ovu “Exkluzivu” Neven Ciganović je najviše “izrešetao” svog bivšeg najboljeg prijatelja i kolegu stilista Modnog mačka. Za fotografije na kojima se Marko Grubnić razgolitio rekao je da ne zna jesu li provokativne ili degutantne.
- Mačak nam je tom naslovnicom dao naslutiti da postoji i nešto gore od njegovoga golog, nauljenog i retuširanog tijela - nizao je Ciganović. Ipak, Marko Grubnić ga nije zvao da prosvjeduje zbog priloga u kojem ga sprda.
- Bilo mu je drago što ga nisam zaobišao među onima koji su obilježili 2008. godinu - kaže Cigi. No Cigi se dirnuo i u Josipa Radeljaka.
- Vlatkin novi muškarac nije neki djedica kojem bi poslužila kao oslonac umjesto štapa - rekao je aludirajući na Dikana. Josip Radeljak sunčao se u Švicarskoj. Čuvši da Ciganović spominje njegovo ime javno, oglasio se:
- Ne znam tko je taj Ciganović, iako je očito po prezimenu. Iako je to čudno jer poznata je stvar da među Ciganima baš i nema pedera. Žao mi je što on neće dočekati moje godine jer će umrijeti od AIDS-a - zaključio je Dikan (64) i dodao da se ne vraća skoro u Hrvatsku jer će u Brazil na kupanje. Cigi nije imao komentara.

VANJA SKRIVA SVOJE NOGE
Vanja Halilović (25) ni u svom zadnjem “Exkluzivu” nije htjela otkriti noge. Kao i obično, odjenula je dugu haljinu Hippy Gardena. Dizajnerica Ružica Vorkapić ne zna zašto jer, kaže, Vanja bi i u vreći dobro izgledala.



USPOREDIO IH S ADAMSIMA
Najpopularnija obitelj nakon Kremenka i Adamsa su Gotovčevi. Vlatka Pokos nije sponzoruša. Cigi kaže da je opet  postala žrtva pokvarenog muškog roda i ostala bez digniteta.

NIVES GA TJERA NA WC
U zahodu sam čitao Nivesino književno remek-djelo jer sam tih dana imao strašnih problema sa stolicom. Knjiga je, naravno, riješila sve moje probleme, rekao je posprdno stilist.

SEVE KAFANSKA PJEVAČICA
Severinino isforsirano đipanje u vjenčanici vjerojatno će uroditi plodom. Bivši konobar, danas poduzetni Slavko odlično se uklopio u njenu budućnost kafanske pjevačice, kaže Cigi.

CIGI NI RIJEČI O TANJI I GORANU
Prilog je autorsko djelo, a kako njih nikad nisam komentirao, jer Goran Ivanišević i Tatjana Dragović su moji prijatelji, nisam ih ni u prilogu spominjao, objasnio je Ciganović.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...