Obavijesti

Show

Komentari 71

Sonja opet ispala suznih očiju, Grubnić ‘preživio’ peti dvoboj...

Sonja opet ispala suznih očiju, Grubnić ‘preživio’ peti dvoboj...
9

Sonja i Gordan zaplesat će jive i valcer, Ivan i Paula quickstep i rumbu, dok će Marko i Ela pokazati umijeće u stilovima cha cha cha i tango. Slavko i Gabriela plesat će rumbu i tango, a Viktorija i Marko jazz dance i valcer

VIDEO

U desetoj emisiji showa 'Ples sa zvijezdama' nastupilo je pet parova, a samo će četiri zvijezde sa svojim plesnim partnerima ući i u polufinalnu emisiju. Finale je pak rezervirano samo za tri najbolja plesna para. Parovima nije bilo nimalo lako jer su ponovno morali uvježbati dva plesa. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:47

Parovi koji su prošli dalje su: Slavko i Gabrijela, Ivan i Paula te Viktorija i Marko. U plesni dvoboj koji će odlučiti četvrtog polufinalista idu Marko i Ela te Sonja i Gordan, a plesali su jive. Almira je svoj glas dala Marku i Ela, a to je napravio i Nicolas. Dinko je 'presudio' i svojim glasom Marka i Elu poslao u polufinale. Njima je svoj glas dala i Tamara. Sonja i Gordan tako su po drugi put ispali iz showa, samo što ovog puta ne postoji mogućnost da se mogu vratiti. Oprostili su se od plesnih kolega, a Sonji su zasuzile oči.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prvi su na podij izašli glumac Slavko i njegova mentorica Gabrijela. Plesali su rumbu na pjesmu Tonyja Cetinskog 'Ja ne znam nikog boljeg od tebe'. Dobili su 33 boda, a Slavko je dodao kako su im to najlošije ocjene do sad. 

- U ovoj fazi natjecanja htio bi ipak vidjeti više prizemljenosti. Ali jednostavnost i iskrenost su najčešće najbolji put do uspjeha - rekao je Nicolas, dok je Dinko komentirao da Slavko nije znao 'gdje s rukama'. 

POGLEDAJTE VIDEO O SLAVKU I GABRIJELI:

- Falilo mi je bokova, vaš odnos mi je bio jako dobar. U kontaktu ste bili. Čestitam - nahvalila ih je Almira. 

Drugi ples bio im je tango, a žiri se nije slagao oko ocjena. Dinku se njihova izvedba nije svidjela pa im je dao 7, Tamara i Almira bile su oduševljene i dale su desetku, a Nicolas 9. Ukupno su u drugom krugu natjecanja dobili 36 bodova.

- Samo jedan savjet, drži se muške uloge jer ti bolje stoji. Jako lijepo ste sve izveli i bili ste seksepilni, ali i umjetnički dojmljivo - objasnio je Nicolas. 

Sonja i Gordan zaplesali su jive na pjesmu 'Rock me baby' grupe Riva. Almira je rekla da su bili slatko i dražesni, a od žirija su dobili  31 bod i time, naravno, nisu bili oduševljeni.

- Energično, ali ramena su i dalje bila podignuta i unutra - komentirala je Almira. Nicolas je rekao da mu je falilo kontinuiteta.

- Ponekad bi stali pa se ponovno gibali. Morate sve izvesti u istom gibanju. Volio bih da si u jiveu bila više 'naprijed' - pojasnio im je.

U drugom krugu natjecanja zaplesali su valcer na Rihanninu pjesmu ' Love on the brain'. Dobili su 34 boda.

- Ovo je bila naša verzija Orašara - rekla je Sonja. Tamara je primijetila da se glumica dosta trudi i da se puno više kreću po podiju. 

Viktorija i Marko oduševili su valcerom kojeg su plesali na pjesmu Olivera Dragojevića 'Dva put san umra'. Dobili su 35 bodova.

- Leži ti ples i drago mi je što ste ga poklonili našem dragom pokojnom Oliveru. Moja ljestvica je za tebe visoko postavljena i zato ne bih htjela više ruku vidjeti kao da si se umorila pa se nasloniš na Marka - rekla je Tamara. 

- U držanju si bila dobra, ali kad si bila sama trebala si do kraja ići s pokretima ruku. Sve u svemu, zaista sam očarana. Lijepo je bilo - zaključila je Almira. 

U drugom dijelu pokazali su da su usavršiti korake i koreografiju iz jazz dancea i osvojili 40 bodova. 

- Bilo je magično. Izgledalo je kao da si ti Marku šef - komentirali su. 

Koliko su dobro uvježbali cha cha cha pokazali su modni stilist Marko i njegova plesna partnerica, mentorica Ela. Rasplesali su se na Severininu pjesmu 'Italiana'. Za prvi ples dobili su 33 boda. Marko se našalio i rekao da ako je njegov ples gledala Severina, nek' slobodno glasa za njih. 

- Bilo je veselo i dinamično. Ti si prisutan u ovom trenutku s partnericom, vrlo precizan i dobar partner. Ali, nisam vidjela dovoljno bokova, a ti to sigurno možeš. No dobro, zadovoljna sam - rekla je Almira. Nicolas je primijetio da se Marko držao 'nazad'. 

- Iz tog razloga nisi mogao imati pravilan rad bokova. Dijelovi su bili dobri, ali dobro. Bit će... - pojasnio je, dok je Dinko rekao kako je Ela pravi vrag. 

Za tango su dobili 40 bodova, pa se Grubnić prozvao doktorom tanga. 

- Ostvario sam noćas svoj san. Tata je oduvijek htio da postanem doktor i evo, uspio sam. Postao sam doktor tanga - zaključio je Marko. 

Ivan i Paula cijeli su tjedan uvježbavali rumbu, a glazbena podloga bila im je pjesma Parnog valjka 'Sve još miriše na nju'. Dobili su četiri desetke, odnosno 40 što je maksimalan broj bodova žirija.

- Drago mi je što sam potvrdila svoje mišljenje iz prve emisije, a to je da je čovjek prirodan i talentiran - istaknula je Tamara. 

- Razmišljam intenzivno o tebi... Htjela bih to podijeliti sa svima, razmišljam o tome što je to što ti imaš, a u biti puno toga nemaš... Noge kao peraje, ali sve svoje mane pretvoriš u vrline. Da mogu, dala bih ti 20 za ovaj ples - oduševljeno je rekla Almira. 

U drugom krugu natjecanja zaplesali su quickstep, a od žirija su dobili 36 bodova.

- Bilo nam je super. Uživali smo - rekao je Šarić.

POGLEDAJTE VIDEO O IVANU ŠARIĆU:

BURNA VEZA MEGHAN I HARRYJA: Zaljubili su se na prvi pogled, a rođenje djeteta ih je zbog ovoga promijenilo

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'