Obavijesti

Show

Komentari 22

Dino Drpić: Seks s Nives na stadionu? Čitao sam to

Dino Drpić: Seks s Nives na stadionu? Čitao sam to
3

Nogometaš se dobro nasmijao čuvši za snošaj na Dinamovu stadionu. Dino nije želio komentirati seksualni odnos kao ni glasnogovornik Dinama

VIDEO

Supruga nogometaša Dina Drpića, Nives (27), “Golu istinu” promovirala je u showu “AMI G” na srpskom Pinku. Rekla je da u njoj ima nekih imaginarnih dijelova, ali je u pravilu istinita.
- Književna elita se malo pobunila protiv mene jer u svojim redovima nisu htjeli vidjeti Nives Celzijus - rekla je bivša starleta. Osim što bi u krevet otišla s Angelinom Jolie i Ksenijom Pajčin, Nives bi se mazila i s Borisom Tadićem. Nije prestajala pričati o seksu. Najveću maštariju ispunio joj je suprug Dino (27). Seksali su se na Dinamovu stadionu, i to na centru igrališta. Nije govorila o detaljima. Pohvalila se da je Dino uspio za njih otvoriti stadion i upaliti reflektore.
- I ja sam čitao o tome - dobro se nasmijao Dino Drpić i poklopio slušalicu. Budući da ga je to, čini se, jako zabavljalo, ponovno se javio.
- Ne mogu ništa komentirati - “umirao” je od smijeha dobro raspoloženi nogometaš. Uz knjigu, Nives je srpskoj publici priuštila i erotski ples. Izvijala se uz novu pjesmu “Loša sam”. Nakon vatrenog plesa na stolici, Nives se bacila na pod napravivši špagu.
Dok je izvodila gimnastičke vratolomije, pjevačica je simulirala seks. Prije nekoliko godina isto je učinila u srpskoj emisiji. Tamo je pred djecu izašla u premalom grudnjaku, neprestano se dodirujući.

U MEĐUGORJU NE KOMENTIRA SEKS
Glasnogovornik Dinama Siniša Jagodić nije htio ništa reći o seksualnom odnosu bivšeg igrača i njegove supruge Nives.
- Seks na Dinamovu stadionu? Bok, bok, bok.... U Međugorju sam - bilo je sve što je isprva rekao Jagodić. Ubrzo se predomislio: “Sve drugo mogu komentirati”. Na upit je li Državno odvjetništvo zvalo Zdravka Mamića na razgovor zbog navodnih kockarskih dugova Drpića, Jagodić je opet bio bez komentara. Ništa rječitiji nije bio ni o temi je li Dinamo Dinu isplatio 350.000 eura da pokrije navodne dugove kamatarima. Iz Državnog odvjetništva još nema odgovora.

'MOJ MUŽ IMA NAJBOLJU GUZU'
Nives je u spotu “jahala” golog Mr. Dilera. Njemu se nije “digao”, a niti on nju nije napalio, kaže. Dodala je da gleda samo stražnjicu svog supruga.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu
Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...