Obavijesti

Show

Komentari 29

Dino patio za Nives dok je prolazila hodnicima u školi

Dino patio za Nives dok je prolazila hodnicima u školi
4

U intervjuu uoči izlaska njene knjige “Gola istina” Nives Drpić je otkrila kako se nije kao izmišljeni lik "Mina Skandal" seksala s mafijašima iz knjige

VIDEO

Knjiga je istina o životu naših estradnjaka, govori Nives Drpić (26). Bivša Playboyeva zečica na intervjuu uoči izlaska knjige “Gola istina” pojavila se u kratkim hlačicama. Odmah na početku kazala je da nikad nije bila silovana te da nije imala pobačaj.
- Ovo nije autobiografska knjiga. Inspirirana je mojim životom i životom meni bliskih osoba - govori supruga Dina Drpića (27).
Nives u knjizi opisuje život “Mine Skandal”. Prsatu djevojku, kojoj su dojke, isto kao i Nives, počele rasti u šestom osnovne, jedanput su silovali i dva puta pokušali silovati. Seksala se sa srpskim nogometašima, mafijašima i svjetskim zvijezdama. Kaže da su likovi poput Sunnyja, Vlade i Šime potpuna fikcija.
- Sunny nije mafijaški boss Stanko Subotić Cane. Mediji su me povezivali s njim prije osam godina - kaže.
Odnos s Dubravkom Ivanišem Ripperom, kojeg u knjizi naziva Dudo, jedini je autobiografski dio.
- Upoznali smo se na dodjeli Crnog mačka. Imao je oscilacije u ponašanju. Volio me vrijeđati , ali je tako iskazivao ljubav - tvrdi. Dodaje da se s njim nikad nije seksala. Nisu se vidjeli sedam godina.

"NIKAD NISAM BILA SILOVANA NITI SAM IMALA POBAČAJ"
Nives Celzijus dinamovca zna iz srednje škole. Ona je išla u XIII. gimnaziju u zagrebačkom Sopotu, a Dino Drpić u Građevinsku, u istoj zgradi. Kaže kako ga tada nije poznavala. Za Dina su kružile glasine da je očaran njome. Svaki odmor bi sjedio na klupici dok se ona u izazovnom dekolteu spuštala niz hodnik.
- Nisam znala tko je on jer nisam doživljavala srednjoškolce koji su buljili u mene. On mi nikad nije prišao, a poslije mi je rekao kako ga je jako živciralo što su svi pričali da sam drolja - prisjeća se Nives. Drpić je, kaže, pročitao knjigu te rekao da je zanimljiva.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 29
VIDEO

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj
LEGENDA HRT-a

Umro Damir Matković (72), TV novinar, urednik i voditelj

Damir Matković je bio prije svega sjajan kolega, čovjek od kojeg se puno toga moglo naučiti. Istinska televizijska legenda. Ponosni smo što je 40 godina bio član HNDaa, rekao je Hrvoje Zovko, predsjednik HND-a

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'
NE ODUSTAJU

Marijana Seifert nestala je prije dvije godine. Obitelj traži novu istragu: 'Imamo listu zahtjeva'

Reality zvijezda Marijana Seifert nestala je u Zagrebu 27. travnja 2022. Njezina obitelj ne odustaje od potrage. Sastavili su popis zahtjeva koje žele uputiti policiji i institucijama
Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece
SKUPA U POLITIČKIM VODAMA

Ljubavna priča Nine Raspudića i Marije Selak: U tajnosti su se vjenčali, sad imaju dvoje djece

Marija i Nino Raspudić nikada javno nisu govorili o svojoj vezi, a nakon što se Selak pojavila u Mostovoj emisiji 2020. godine sa drugim prezimenom, potvrđeno je da se par vjenčao